Filmik z UFO od NASA
Filmik z UFO od NASA
Oto chyba filmik z najlepszymi dowodami na istnienie UFO.
http://www.youtube.com/watch?v=F4j86yQ16SA...player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=F4j86yQ16SA...player_embedded
Re: Filmik z UFO od NASA
No tak, gdyby NASA i USA odnaleźli UFO to na bank od razu nakręciliby film i pokazali światu...

- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
[quote name='matino3' post='54713' date='wto, 02 cze 2009 - 22:04']No tak, gdyby NASA i USA odnaleźli UFO to na bank od razu nakręciliby film i pokazali światu...[/quote]
Cóż kwestionować oczywiste fakty nie wypada
Cóż kwestionować oczywiste fakty nie wypada
lol nie chodzi mi że NASA go wydała tylko gdy nagrywali transmisje z różnych misji to nagrali też różne obiekty.
The secret to successful analysis [...]: whenever possible, reduce matters to a single variable.
Mitth'raw'nuruodo
--
The most exciting phrase to hear in science, the one that heralds new discoveries, is not 'Eureka!', but 'That's funny ...'
Isaac Asimov
Mitth'raw'nuruodo
--
The most exciting phrase to hear in science, the one that heralds new discoveries, is not 'Eureka!', but 'That's funny ...'
Isaac Asimov
[quote name='Ardai' post='54735' date='wto, 02 cze 2009 - 23:03']Rychło w czas:
Footage in the Sky: The Truth Behind NASA's "UFO" Videos[/quote]
Ardai, że tak powiem wyjąłeś mi to z ust... Dla wyjaśnienia, artykuł mówi o tym, że większość transmisji NASA krążących po internecie (youtube) z tzw. UFO ma bardzo zwyczajne i racjonalne wytłumaczenie. Dziennikarze "Popular Mechanics" zapytali po prostu samych autorów filmów, czyli astronautów, którzy wyjaśnili że mamy do czynienia (w przypadku filmów z 1996) z testowaniem próbnika satelity lub odłamkami lodu.
Mimo wszystko wydaje mi się, że niektóre tzw. "transmisje NASA" nadal pozostają bardzo ciekawe i należy im się przyglądać oraz wyjaśniać zagadkowe fragmenty.
Footage in the Sky: The Truth Behind NASA's "UFO" Videos[/quote]
Ardai, że tak powiem wyjąłeś mi to z ust... Dla wyjaśnienia, artykuł mówi o tym, że większość transmisji NASA krążących po internecie (youtube) z tzw. UFO ma bardzo zwyczajne i racjonalne wytłumaczenie. Dziennikarze "Popular Mechanics" zapytali po prostu samych autorów filmów, czyli astronautów, którzy wyjaśnili że mamy do czynienia (w przypadku filmów z 1996) z testowaniem próbnika satelity lub odłamkami lodu.
Mimo wszystko wydaje mi się, że niektóre tzw. "transmisje NASA" nadal pozostają bardzo ciekawe i należy im się przyglądać oraz wyjaśniać zagadkowe fragmenty.
No zgadzam się że napewno nie wszystko to UFO jednak czasami wyjaśnienia w stylu to śmieci kosmiczne które poruszają w lewo prawo i znikają na chwile po czym się pojawiają są śmieszne.
[quote name='UFOfan' post='54738' date='śro, 03 cze 2009 - 01:29']w stylu to śmieci kosmiczne które poruszają w lewo prawo i znikają na chwile po czym się pojawiają[/quote]
Odpowiadasz sam sobie na pytania
Na te latające obiekty też są wytłumaczenia, no np. jakieś pioruny kuliste, albo coś ;P
Odpowiadasz sam sobie na pytania

no tak pioruny kuliste w kosmosie hehe
-
- Full Active
- Kontakt:
Jak już powiedziałem w innym temacie to jest UFO bo w końcu niezidentyfikowany obiekt latający.
PS: W radiu RMF FM UFO też uważają tylko za statki kosmiczne obcych i oczywiście dzisiaj zostało wyśmiane jakby to coś nienormalnego było.
PS: W radiu RMF FM UFO też uważają tylko za statki kosmiczne obcych i oczywiście dzisiaj zostało wyśmiane jakby to coś nienormalnego było.
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"