Praca mroczna ma jakiś klimat ale wykonanie pozostawia wiele do życzenia, jednakże nie będę krytykował twórcy pracy dlatego iż liczą się dobre chęci Także rozwijaj się dalej bo tylko dzięki wytrwałości uda ci się wreszcie stworzyć świetną pracę
Ostatnio zmieniony pt cze 12, 2009 12:51 pm przez Kalatos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Fanatyzm religijny to największe zło tego świata"
[quote name='Aelreda' post='55102' date='pią, 12 cze 2009 - 17:21']Jak tak wszyscy wypowiadają się, czasem negatywnie, to niech ktoś inny pochwali się talentem.
Ludzie potrafią tylko krytykować i niczego po za tym. To jest tak płytkie.
Sorry za wywód, ale taka prawda.[/quote]
Dzięki Aelreda aczkolwiek przyznam szczerze ze nie przyłożyłem się zbytnio ale to wynikała w sumie z tego iż liczyłem się raczej z negacja mojego pomysłu ale jeżeli części się spodobało to od razu po mojej sesji zrobię już porządna. No i oczywiście zachęcam do robienia własnych aby zademonstrować swój talent.
A co do wypowiedzi Jerrego pierwszy raz miałem we władaniu PH, a rysunki były z neta ściągnięte.
"Współczesny świat znajduje się w stanie tak daleko posuniętego rozkładu, iż nie powinniśmy się obawiać, że się nie zawali."
Ogrzyslaw,nie przejmuj się,nie wszyscy od razu są geniuszami Trening czyni mistrza,ja nawet tyle co Ty nie potrafię i dobrze mi z tym.Co tam,każdy robi jak potrafi
ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ
WSZYSTKO,CZYM ONO JEST,TO ILUZJA,ALE WY,GRACZE,DOSZLIŚCIE DO PRZEKONANIA,ŻE TO JEDYNA RZECZYWISTOŚĆ
Ogrzyslaw powiem szczerze że nikt nie jest doskonały. Ja zaczynałem od photoshopa 3.0 i siedziałem wieczorami po pracy nawet po kilka godzin, tworząc własne rysunki i to na PII 300Mhz! 512 ram. hihihihi. I wcale Cię nie skrytykowałem lecz przedstawiłem fakty jakie zauważyłem. A nie należę do tych dobrych. W sumie sam wiesz że czasem uwagi są ważne a czasem "małe opierdziel" też na dobre wychodzi. hihihihi. W każdym bądz razie życzę Ci sukcesów i więcej zapału by je osiągnąć. Jeery
Ukryta Tajemnica M. Nighta Shyamalana
(The Buried Secret of M. Night Shyamalan)
"Prawdziwe tajemnice dotrzymują się same"
"Każdy ma swoje tajemnice, życie bez tajemnic byłoby nudne, nieprawdaż?