Disclosure-Czym jest dla was?

Ufologia, badania, obcy, kontakt i inne kontrowersyjne tematy.
Awatar użytkownika
UFOWORLDNEWS
Weteran Infranin
Kontakt:

Disclosure-Czym jest dla was?

Post autor: UFOWORLDNEWS »

W ostatnich latach a nawet miesiącach tak wiele pojawiło się nowych dokumentów na skutek ,,ujawnienia".Odtajniane są archiwa setki stron dokumentów na stronach rządowych agencji.Czym jest dla was to zjawisko bo myślę, że zdążyliście wyrobić sobie o nim zdanie? A dla ciekawskich pod spodem wywiad z autorami takich projektów jak Disclosure Project czy Exopolitics.

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-elVqdDhox8&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-elVqdDhox8&hl=pl&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
Ostatnio zmieniony pn cze 15, 2009 7:39 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
ferdas
Infrańczyk
Kontakt:

Re: Disclosure-Czym jest dla was?

Post autor: ferdas »

Project Disclosure a przynajmniej ta jedna konferencja prasowa która jest w necie z polskimi napisami zrobiła na mnie wrażenie. Widać że ci ludzie którzy tam mówili są godni zaufania i że nie kłamią. Gdyby było więcej takich konferencji na cały świat ludzie uwierzyliby w istnienie UFO albo chociaż zainteresowali się tym zjawiskiem.
Awatar użytkownika
Conspiracy
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Re: Disclosure-Czym jest dla was?

Post autor: Conspiracy »

Czyżby to ten projekt z 2001 roku Greera sponsorowanego przez fundacje Rockefelera? Jeśli dobrze pamiętam to raczej ujawniają tylko to co chcą żebyście wiedzieli.
Jestem Głosem Twoich Myśli...

[ external image ]

Kiedy leżę w łóżku, mam mroczną przeszłość!
ODPOWIEDZ

Wróć do „UFOLOGIA I INNE ZAGADNIENIA”