Temat do przemyśleń
Temat do przemyśleń
Tak sobie myślałam nad tymi wszystkimi projektami, teoriami, wizjami itp itd i często zastanawiam się, co z tego szerokiego wachlarza rzeczy wydarzy się naprawdę.
Od jakiegoś w sumie czasu tak każdego dnia o tym rozmyślam.
Szczerze powiedziawszy nie zagłębiałam się teorii spiskowych bardziej już w przepowiedni (osobiście jest mi to bliższa dziedzina).
Próbuje czytam wypowiedzi na forum, ale nie jako nie potrafię się jakkolwiek do nich odnieść.
Co wy sami o tym myślicie? Jak wg was będzie wyglądał świat za pół roku i co z tych "czarnych" scenariuszy wg was może mieć rzeczywiście miejsce w historii?
Piszcie, chętnie poznam opinię innych.
Od jakiegoś w sumie czasu tak każdego dnia o tym rozmyślam.
Szczerze powiedziawszy nie zagłębiałam się teorii spiskowych bardziej już w przepowiedni (osobiście jest mi to bliższa dziedzina).
Próbuje czytam wypowiedzi na forum, ale nie jako nie potrafię się jakkolwiek do nich odnieść.
Co wy sami o tym myślicie? Jak wg was będzie wyglądał świat za pół roku i co z tych "czarnych" scenariuszy wg was może mieć rzeczywiście miejsce w historii?
Piszcie, chętnie poznam opinię innych.
- Grafik_NPN
- Infrańczyk
- Kontakt:
Re: Temat do przemyśleń
gdyby sie trzymać tych czarnych scenariuszy to własnie pisze do was z pod wody :]
N I C
Tak sobie myślałam nad tymi wszystkimi projektami, teoriami, wizjami itp itd i często zastanawiam się, co z tego szerokiego wachlarza rzeczy wydarzy się naprawdę.
N I C
Ostatnio zmieniony czw cze 18, 2009 7:15 pm przez Grafik_NPN, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli chodzi o to jak będzie wyglądał świat za pół roku i te wszystkie czarne scenariusze to już mówię Mam cichą nadzieje ze nie nic złego się nie stanie. Dlatego Staram się ściągać dla siebie i wysyłać do moich znajomych pozytywne fluidy/ myśleć pozytywnie. Życie nie jest trudne, to ludzie są trudni wiec wszystko może się zdarzyć za te pół roku droga Asiu.
Ostatnio zmieniony czw cze 18, 2009 7:29 pm przez asiatko31, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.
Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać
Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać
Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

[quote name='Grafik' post='55451' date='czw, 18 cze 2009 - 22:14']gdyby sie trzymać tych czarnych scenariuszy to własnie pisze do was z pod wody :]
N I C[/quote]
W I E L K I E N I C
I teraz mogę się zgodzić z Grafikiem
N I C[/quote]
W I E L K I E N I C
I teraz mogę się zgodzić z Grafikiem

Ostatnio zmieniony czw cze 18, 2009 8:04 pm przez Zit, łącznie zmieniany 1 raz.
[ external image ]
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes
**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes

**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
- Grafik_NPN
- Infrańczyk
- Kontakt:
yoł zit 
ktoś mądry na jakimś forum napisał "kończy się kalendarz majów zaczyna się kalendarz czerwców"

ktoś mądry na jakimś forum napisał "kończy się kalendarz majów zaczyna się kalendarz czerwców"

[quote name='Grafik' post='55461' date='pią, 19 cze 2009 - 00:19']yoł zit
[/quote]
Toż to czysty geniusz

Toż to czysty geniusz

- Grafik_NPN
- Infrańczyk
- Kontakt:
tak sie tworzy mity
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xzKXiTXAAS8&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xzKXiTXAAS8&hl ... 2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Ostatnio zmieniony pt cze 19, 2009 3:11 am przez Grafik_NPN, łącznie zmieniany 1 raz.
Buahahaha! Robert rządzisz. 
Ja wiem co się stanie za pół roku. Plejadanie mi powiedzieli. 17 grudnia będą urodziny tej irytującej panny Alyny co troluje na forum i wyśmiewa się z kosmitów.
31 grudnia o północy skończy się rok 2009, ale nie ma powodów do paniki. Plejadanie powiedzieli, że to ponoć normalne. Poza tym, spadną deszcze, urosną trawy, rolnicy będą siać zboże, a Telekomunikacja Polska dostanie kolejną karę.
Kurde, mądrzy ci plejadanie. Dobrze, że nas uprzedzają.

Ja wiem co się stanie za pół roku. Plejadanie mi powiedzieli. 17 grudnia będą urodziny tej irytującej panny Alyny co troluje na forum i wyśmiewa się z kosmitów.
31 grudnia o północy skończy się rok 2009, ale nie ma powodów do paniki. Plejadanie powiedzieli, że to ponoć normalne. Poza tym, spadną deszcze, urosną trawy, rolnicy będą siać zboże, a Telekomunikacja Polska dostanie kolejną karę.
Kurde, mądrzy ci plejadanie. Dobrze, że nas uprzedzają.
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
haha
"Ten kto nie kupi wciągniętego śmiecia, już w tym roku dozna końca świata"