Radio INFRA: 2012
Radio INFRA: 2012
Po wielu próbach i oczywiście błędach przyszedł czas na coś nowego: Audycja Infra tylko dla Was, jak też słuchaczy portalu Wolne Media, z którym zawiązaliśmy ścisła współpracę. Mamy nadzieję na tworzenie ciekawych programów. Czekamy na sugestie i uwagi.
Oto audycja:
[ external image ]
http://dreamersnd.wrzuta.pl/audio/36yZ9YA1m98/audycjainfra
Oto audycja:
[ external image ]
http://dreamersnd.wrzuta.pl/audio/36yZ9YA1m98/audycjainfra
Ostatnio zmieniony sob cze 20, 2009 11:28 am przez Rysiek23, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Radio INFRA: 2012
Ja jestem bardzo zadowolona z tej audycji. Mam na dzieje ze ich będzie coraz więcej. 

Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.
Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać
Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać
Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

Świetna audycja. Z chęcią będę słuchał audycji nt. zjawisk paranormalnych, przepowiedni itp.
Tylko powiedzcie kiedy one dokładnie będą, jakiś określony dzień tygodnia i godzina?

E tam najlepsza i tak jest 20sta sekunda 10tej minuty
... "Niespodziewany dzwonek"

Cóż przez czterdziesci minut czasem może i komorka dać znać o sobie, ale myślę że jak na pierwszą audycję nie było aż tak źle
Kolejna nasza audycja będzie dotyczyć piramid i zaginionych cywilizacji

Dziś o godzinie 19:00 na antenie Radia Wolne Media wyemitowana zostanie audycja (pierwsza z cykli audycji tematycznych INFRY) odnośnie zjawiska ?2012?. Zapraszamy! Po audycji także czat na ten temat.
Wszystkich zainteresowanych zapraszamy na premierę audycji INFRA w Radiu Wolne Media poświęconej zjawisku ?Roku 2012?. Czy rzeczywiście jest się czego obawiać? A może to jedynie masowa histeria i zlepek różnego rodzaju legend i wierzeń? Na to pytanie spróbują odpowiedzieć Michał Kuśnierz i Marcin Popek.
WEJDŹ NA RADIO WOLNE MEDIA
Po audycji, około godziny 21:00 odbędzie się Czat INFRY poświęcony temu zjawisku. Wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy!
WEJDŹ NA CZAT
Ostatnio zmieniony sob cze 20, 2009 12:44 pm przez Rysiek23, łącznie zmieniany 1 raz.
to dzisiaj będzie ta druga część ?
[quote name='UFOfan' post='55613' date='sob, 20 cze 2009 - 14:50']to dzisiaj będzie ta druga część ?[/quote]
Nie nie, to będzie ta sama audycja do której dałem link w pierwszym poście, tyle że wyemitowana przez Radio Wolne Media.
Nie nie, to będzie ta sama audycja do której dałem link w pierwszym poście, tyle że wyemitowana przez Radio Wolne Media.
Mam taką propozycję by w kolejnych audycjach brał udział sam Marcin, albo żebyście obaj zrobili wczesniejsze próby tak, by Rysiek nie odgrywał roli szumu w tle Marcina.
Jeżeli chcecie by to wygladało profesjonalnie, to zróbcie to profesjonalnie.
Wiecie o co chodzi.
Poza tym, było całkiem znośnie.
Jeżeli chcecie by to wygladało profesjonalnie, to zróbcie to profesjonalnie.
Wiecie o co chodzi.
Poza tym, było całkiem znośnie.
Ostatnio zmieniony sob cze 20, 2009 4:54 pm przez Mrs.Smith, łącznie zmieniany 1 raz.