Zapraszam wszystkich Polakow ,ktorym wolnosc slowa lezy na sercu do podpisania ponizej petycji.
Kodeks karny nie moze nam regulowac i narzucac sposobu myslenia ,ocen i postrzegania swiata.
Nie moze nam grozic pozbawieniem wolsnoci za wyarzanie naszych pogladow,nawet wtedy gdy sa one politycznie niepoprawne.
Od polityki sa politycy.My jestesmy od myslenia:)
Zapraszam wszystkich ,ktorzy uparcie postanowili byc wolni do podpisania naszej petycji.
http://www.gopetition.com/online/28795.html
Jerzy Ulicki-Rek
Petycja do rzadu Rzeczypospolitej Polskiej
- Conspiracy
- Zaangażowany Infranin
- Kontakt:
Petycja do rzadu Rzeczypospolitej Polskiej
- Grafik_NPN
- Infrańczyk
- Kontakt:
Re: Petycja do rzadu Rzeczypospolitej Polskiej
tjaaa znowu ktoś znów chce "odgrzebywać trupa" żeby zwrócić na siebie uwagę. O walcz uciśniony bohaterze ! lol
zresztą nikt panu Ulickiemu nie zakazuje się wypowiadać niech bada sobie holocaust, tylko niech nie obwinia władz kiedy do niczego nie dojdzie.
edit; przeglądnełem sobie blog tego pana :
"POLACY! Nie bojcie sie zetrzec plwocine z Waszych twarzy.
Ci, którzy Was nienawidza, musza falszowac historie Polski,
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
pffff
zresztą nikt panu Ulickiemu nie zakazuje się wypowiadać niech bada sobie holocaust, tylko niech nie obwinia władz kiedy do niczego nie dojdzie.
edit; przeglądnełem sobie blog tego pana :
"POLACY! Nie bojcie sie zetrzec plwocine z Waszych twarzy.
Ci, którzy Was nienawidza, musza falszowac historie Polski,
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
pffff

Ostatnio zmieniony sob cze 20, 2009 1:08 pm przez Grafik_NPN, łącznie zmieniany 1 raz.
- Conspiracy
- Zaangażowany Infranin
- Kontakt:
Po prostu nad wyraz polski patriota, obywatel Australii - ścigany przez IPN za negowanie Holokaustu. Petycja ma swoje prawidłowe intencje, gdyż żyjąc w tzw. "demokracji" żadne opinie nie powinny być zabronione przez prawo. Teoretycznie jest w kraju "wolność słowa".
- Grafik_NPN
- Infrańczyk
- Kontakt:
owszem ten pan ma swoje prawo, a ja mam swoje prawo nie zgadzać się z nim - proste
- Conspiracy
- Zaangażowany Infranin
- Kontakt:
[quote name='Grafik' post='55616' date='sob, 20 cze 2009 - 17:23']owszem ten pan ma swoje prawo, a ja mam swoje prawo nie zgadzać się z nim - proste[/quote]
Tak jest, z tym że Twoje "prawo" nie jest ścigane z urzędu. Rozumiesz o co mi chodzi?
Tak jest, z tym że Twoje "prawo" nie jest ścigane z urzędu. Rozumiesz o co mi chodzi?