Infra w Programie 1 Polskiego radia
Infra w Programie 1 Polskiego radia
Jutro (25.06.2009) w godzinach od 6 do 9 na programie pierwszym Polskiego radia nadana zostanie audycja "Wakacje z duchami" w której udział wziąłem ja oraz kolega Orson
Serdecznie zapraszamy do słuchania audycji.

"Fanatyzm religijny to największe zło tego świata"
Re: Infra w Programie 1 Polskiego radia
Bardzo się cieszę, że zostaliśmy zaproszeni do tej audycji. To dzięki Wojtkowi Urbanowiczowi bowiem do niego wpierw zwrócili się dziennikarze a on nas polecił. Jeżeli ktoś ma możliwość nagrania audycji to byłbym bardzo wdzięczny za nagranie i umieszczenie na forum. Oczywiście dziękuję przede wszystkim Darkowi i Orsonowi za poświęcenie czasu i udział w nagraniu 

spróbuje nagrać ale nic nie obiecuje , sprawdziłem w ramówce i nic takiego nie ma
Może nie zmienili ?
PS. i mam nadzieje że wstanę tak rano , dobrze że już wakacje

PS. i mam nadzieje że wstanę tak rano , dobrze że już wakacje

Ostatnio zmieniony śr cze 24, 2009 8:15 pm przez ferdas, łącznie zmieniany 1 raz.
Można słuchać w necie pod tym LINKIEM
to to aż 3 godziny będzie trwało ?
[quote name='UFOfan' post='55899' date='śro, 24 cze 2009 - 22:58']to to aż 3 godziny będzie trwało ?[/quote]
Od 6 do 9 można się tej audycji spodziewać na antenie ale nie powiem ci konkretnie o której godzinie bo to studio decyduje o której to poleci.
Od 6 do 9 można się tej audycji spodziewać na antenie ale nie powiem ci konkretnie o której godzinie bo to studio decyduje o której to poleci.
"Fanatyzm religijny to największe zło tego świata"
aha rozumiem pytam bo zamierzam ją nagrać 

Dobra wstałem, będę słuchał, jedno spanie dla duchów można zarwać 

także słucham
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>