Pragnę napisać Wam wszystkim coś na przestrogę.Zajmowanie się przez Was tą Górą Ossona pod Częstochową może odwrócić się przeciwko Wam.Tam jest wiele dusz które są bardzo złośliwe, (też z poprzedniej epoki), nieumiejętne zabawy z oczyszczaniem i odprowadzaniem dusz na drugą stronę, (niestety nikt z Was którzy tam jadą nie potrafi tego zrobić) i tylko złościcie te duchy zakłócając ich spokój.Przestrzegam Was przed takimi praktykami to bardzo niebezpieczne zajęcie.Wiem jednak że potraktujecie moje słowa z uśmiechem i powiecie że mam przestać bredzić.Rozumię każdy uważa że to co robi jest słuszne,nie macie jednak pojęcia na co się narażacie w życiu...Nie gońcie za tym czego tak naprawdę nie rozumiecie, to jest obłęd, wierzcie mi to się żle skończy dla Was wszystkich.Niech każdy w głębi serca przeanalizuje sobie moje słowa i odpowie czy nie mam racji...
Proszę przestańcie tzw. odsyłać duchy ,bo to się zemści na każdym z Was (na jednym bardziej na drugim mniej),zależy kto jaki w tym ma udział.Odprowadzanie robi się raz i koniec ,a nie np. cały miesiąc,ponieważ duchy się miotają i denerwują co Wy od nich chcecie.Nieumiejętnie przeprowadzane oczyszczanie powoduje zemstę ze strony duchów na ludziach którzy im zakłócają spokój.
Powodzenia Ina.
Informacja dla wszystkich o Górze Ossona
Re: Informacja dla wszystkich o Górze Ossona
[quote name='Orson' post='56250' date='pon, 29 cze 2009 - 23:15']Jeśli nie mamy pojęcia co nam grozi, więc słucham: co nam grozi?[/quote]
Przewiduję że możecie zginąć w wypadku samochodowym...
Przewiduję że możecie zginąć w wypadku samochodowym...
1. Nikt tam nie jeździ w celach odprowadzania tylko dokumentowania wypadu na górę i samo się czasem przypląta coś, ale rzadko. Poza tym jeździ tam wiele ludzi którzy o niczym pojęcia nie mają.
2. Było oczyszczanie ale nie odprowadzano 1 ducha w 2 miesiąc tylko setki.
3. Analiza zrobiona przez ciebie znajduje się w raporcie o górze Ossona który wcześniej ci wysłałem.
4. Napisałaś że kule nad górą to tylko byty. Nie sądzę aby byty latały nad miastem, goniły samochody i wypalały znaki na rękach (ci którzy interesują się górą wiedzą o co chodzi).
2. Było oczyszczanie ale nie odprowadzano 1 ducha w 2 miesiąc tylko setki.
3. Analiza zrobiona przez ciebie znajduje się w raporcie o górze Ossona który wcześniej ci wysłałem.
4. Napisałaś że kule nad górą to tylko byty. Nie sądzę aby byty latały nad miastem, goniły samochody i wypalały znaki na rękach (ci którzy interesują się górą wiedzą o co chodzi).
Ostatnio zmieniony pn cze 29, 2009 7:42 pm przez sasquatch, łącznie zmieniany 1 raz.
Panantal na twoje zawołanie nie będę dzwonił po ludziach żeby przesłali mi materiały które zbierali przez lata bo jeden użytkownik z forum potrzebuje je na wczoraj. Dużo z tego jest na stronach INFRy tylko poszukać trzeba.
[quote name='Inasenergie' post='56259' date='pon, 29 cze 2009 - 21:34']Przewiduję że możecie zginąć w wypadku samochodowym...[/quote]
Przepraszam bardzo to ale to już przesada. Jeżeli posiadasz takie informację to przekaż je osobom, które zajmują się badaniem Góry Ossona, ale nie siej koszmarów na forum. Bez problemy znajdziesz na naszej liściie, kto jest z Częstochowy. Być może ktoś podejmie dyskusję prywatnie. Temat zamykam.
Przepraszam bardzo to ale to już przesada. Jeżeli posiadasz takie informację to przekaż je osobom, które zajmują się badaniem Góry Ossona, ale nie siej koszmarów na forum. Bez problemy znajdziesz na naszej liściie, kto jest z Częstochowy. Być może ktoś podejmie dyskusję prywatnie. Temat zamykam.