SKANDAL NA INFRZE !!!

Awatar użytkownika
Konrad666
Infrańczyk
Kontakt:

Re: SKANDAL NA INFRZE !!!

Post autor: Konrad666 »

Rozumiem i jeszcze raz podkreślam, że mnie to w żadnym wypadku nie przeszkadza. I nie popadam w żadną paranoję. Sam widząc te stronę uśmiałem się do łez....mnie chodzi po prostu o dobro innych, którzy mogliby być w jakiś sposób urażeni... no cóż napisałem to co myślę, bo miałem doświadczenia współpracując z ludźmi skrzywdzonymi...i być może stąd takie moje zdanie.
Awatar użytkownika
Dreamer
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: Dreamer »

Niestety nie zgodzę się z Tobą Ryśku Staramy się być najlepszym forum ZP w Polsce więc musimy trzymać pewien poziom.

To samo jeśli chodzi o porządek na forum, nie może być tak że moderator lub admin dopuszczają do jawnego jego łamania, a tak jest w tym przypadku.

Argument iż cały internet jest przesiąknięty seksem do mnie nie dociera. Równajmy w górę, trzymajmy się wzorców.

A moderatorzy mają być tutaj wzorem i nie mogą popierać zachowań nieregulaminowych.
Awatar użytkownika
aelreda
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Post autor: aelreda »

Rysiek bez przesady wyłączać nie będzie trzeba, jeśli to zrobimy użytkownicy wyżyją się na innym temacie, w dziale kompletnie do tego nie przeznaczonym.

Jak dla mnie robi się tu wielkie halo o nic. Konrad taka jest prawda, internet jest przesiąknięty seksem. Popularne strony bardziej od nas poruszają temat erotyki, a dostaje się nam tutaj za to że Grafik stworzył coś żartem.

Obejrzyjcie jeszcze raz ten zrzut ekranu.

Potem obejrzyjcie interie.pl, wp.pl czy onet.pl, obejrzyjcie oferty logo,gier,wideo do telefonów kom w różnych gazetach. Włącznie telewizor!

Wtedy pogadajmy o ochronie niepełnoletnich.

Z resztą nie okłamujmy się, dzieciaki 15letnie to nie są już małe dzieci. To nie myśmy byli prekursorami tego, że wiek inicjacji seksualnej wśród młodzieży masakrycznie poleciał w dół.

Rozejrzyjcie się dookoła i pomyślcie czy ta dyskusja ma w ogóle jakikolwiek sens.

Awatar użytkownika
Konrad666
Infrańczyk
Kontakt:

Ja wiem, że trzeba porozmawiać na tematy luźne...i nie tylko o zjawiskach paranormalnych....

...luźne pogawętki są jak najbardziej wskazane, ale czy muszą się kumulować akurat na seksie? Mamy wiele innych tematów tzw. "luźnych".....
Awatar użytkownika
Dreamer
Infrańczyk
Kontakt:

Aelreda masz racje Ale prawo mówi wyraźnie że treści erotyczne muszą być odpowiednio oznakowane.

To po pierwsze, po drugie nie róbmy z tego działu całkowitego śmietnika, a po trzecie jeśli jest coś niezgodne z regulaminem to mamy obowiązek reagować.
Awatar użytkownika
Konrad666
Infrańczyk
Kontakt:

[quote name='Aelreda' post='56471' date='czw, 02 lip 2009 - 22:12']Konrad taka jest prawda, internet jest przesiąknięty seksem. Popularne strony bardziej od nas poruszają temat erotyki, a dostaje się nam tutaj za to że Grafik stworzył coś żartem.

Obejrzyjcie jeszcze raz ten zrzut ekranu.

Potem obejrzyjcie interie.pl, wp.pl czy onet.pl, obejrzyjcie oferty logo,gier,wideo do telefonów kom w różnych gazetach. Włącznie telewizor!

Wtedy pogadajmy o ochronie niepełnoletnich.

Z resztą nie okłamujmy się, dzieciaki 15letnie to nie są już małe dzieci. To nie myśmy byli prekursorami tego, że wiek inicjacji seksualnej wśród młodzieży masakrycznie poleciał w dół.

Rozejrzyjcie się dookoła i pomyślcie czy ta dyskusja ma w ogóle jakikolwiek sens.[/quote]

Ja o tym wiem....ale Twoje stwierdzenie, że internet jest przesiąknięty seksem odebrałem tak, że...."o co tam...jak net jest przesiąknięty seksem to już nic na to nie poradzimy, więc i tu można sobie pozwolić"

Oj tak...zgodzę się z Tobą, że 15-latki to już nie małe dzieci, ale jednak jeszcze nie gotowe na wszystko....dajmy na to, że ktoś w mniej więcej tym wieku zarejestruje się tutaj, by pogłębiać swoje zainteresowania zjawiskami para i powiedzmy, że miał negatywne doświadczenia w "tych sprawach"...a tu bęc....i od razu niechęć do forum, bo pomyśli sobie, że to jednak nie żarcik tylko prawda.

Wiem wiem...może przesadzam, ale to już moja taka natura, żeby dbać o młode pokolenie....
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Rysiek23 »

I tu publiczność ma świetną zabawę, czyli kłótnię 3 adminów (jestem pewien, że Conspiracy uzna to za ukartowane - żart). Ale o to w tym dziale podobno chodzi. Ja nie wiedzę tu żadnego łamania prawa, proszę wskaż mi gdzie to zaszło? I w tym wypadku jak na sali sądowej proszę o konkrety :D A tak na serio to jest temat do dyskusji między nami czyli osobami, które odpowiadają za treści przekazywane na forum, myślę że bez problemu się dogadamy tak jak to było wielokrotnie w przypadku sporów :)
Awatar użytkownika
Dreamer
Infrańczyk
Kontakt:

Zgadzam się z ze wszystkimi niemniej jednak nie możemy robić z regulaminu żartów.

Jeśli chodzi o erotyke nie ma dla mnie dyskusji. Mamy profil tematyczny a dział Hyde Park nie oznacza że można ten regulamin w nim łamać.
Awatar użytkownika
Dreamer
Infrańczyk
Kontakt:

Zgadzam się życzę nam wszystkim takiej właśnie zawziętości w typowowo paranormalnych tematach :)
Awatar użytkownika
aelreda
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Post autor: aelreda »

[quote name='Dreamer' post='56476' date='czw, 02 lip 2009 - 21:28']Zgadzam się z ze wszystkimi niemniej jednak nie możemy robić z regulaminu żartów.

Jeśli chodzi o erotyke nie ma dla mnie dyskusji. Mamy profil tematyczny a dział Hyde Park nie oznacza że można ten regulamin w nim łamać.[/quote]

Więc może przenieśmy temat do skargi i żale na forum, może to będzie bardziej adekwatne miejsce dla tego tematu.

O ile mnie pamięć nie myli w Hydeparku znajduje się parę tematów np śmieszne zdjęcia, gdzie ktoś umieszcza zdjęcia np wyśmiewające polityków czy kościół. W takim bądź razie Dreamer nie uważasz że i tamte tematy trzeba zamknąć, skasować, zrównać z ziemią bo trafiają w delikatne serca użytkowników?

Mamy 21 wiek a co po niektórzy są tak delikatni jak co najmniej wazy z dynastii Ming.

Zablokowany

Wróć do „HYDEPARK”