Duch Jacksona straszy w Neverlandzie
Re: Duch Jacksona straszy w Neverlandzie
Gdyby faktycznie był to jakiś cien zostało by to wyjasnione z resztąwszyscy mowili ze nie widzieli zadnego cienia ani niczego podobnego
[ external image ]
Naprawdę nie rozumiem ludzi, którzy nie wiedzą, jak się gotuje. Dla mnie nie wiedzieć jak się gotuje to tak jakby nie wiedzieć, jak się pieprzy (Roberto Rodriguez)
"In nomine Dei nostri Satanas Luciferi excelsi" Totalnie zepsute głowy ludzi grających [ external image ]
Naprawdę nie rozumiem ludzi, którzy nie wiedzą, jak się gotuje. Dla mnie nie wiedzieć jak się gotuje to tak jakby nie wiedzieć, jak się pieprzy (Roberto Rodriguez)
"In nomine Dei nostri Satanas Luciferi excelsi" Totalnie zepsute głowy ludzi grających [ external image ]
Nie chce od razu mówić , że to duch w dodatku Jacksona
ale mi to nie wygląda na żaden cień. Ja dokładnie widzę tam przezroczystą postać.

[quote name='UFOfan' post='56900' date='wto, 07 lip 2009 - 12:57']Nie chce od razu mówić , że to duch w dodatku Jacksona
ale mi to nie wygląda na żaden cień. Ja dokładnie widzę tam przezroczystą postać.[/quote]
A ja widzę dokładnie cień który pada na ścianę i widać to w wypolerowanej posadzce. No chyba ze duch przechodzi przy oknach no to wtedy będzie to cień ducha.

A ja widzę dokładnie cień który pada na ścianę i widać to w wypolerowanej posadzce. No chyba ze duch przechodzi przy oknach no to wtedy będzie to cień ducha.
"Współczesny świat znajduje się w stanie tak daleko posuniętego rozkładu, iż nie powinniśmy się obawiać, że się nie zawali."
[right]Nicolás Gómez Dávila[/right]
[right]Nicolás Gómez Dávila[/right]
Ameryka żyje takimi pierdołami robią z niego drugiego Elwisa oglądałem dzisiaj super stację gdzie prezenterzy śmiali się z Amerykanów za tego typu debilizm jak oni to nazwali 

[ external image ]
Dżekson musiał umrzeć.
pozdrawiam
pozdrawiam
Zbiorowa histeria i koszulki sprzedawane w dniu pogrzebu a na deser duch - niezły SHOW 

Bo tu każdy(a) ma Swego, najbardziej Swojego,
odchodząc najwyżej - pojmuje, że to Ten Sam;" (J. Kleyff)
odchodząc najwyżej - pojmuje, że to Ten Sam;" (J. Kleyff)