Czesc jestem Gothic.. Niektorzy moze mnie znaja z innych for ezoterycznych niektorzy nie znaja.. Wiec.. Siema wszystkim Chciałbym się zapytac wszystkich użytkowników całego forum.. tak jak w temacie.. Czy ma/ mial ktos z was poczucie misji ktora musi wykonac w tym zyciu ?? Duchowej misji.. Szczegółów narazie nie pisze jestem ciekaw jaki bedzie odzew Pozdrawiam
Noo chodzi o to, ze sa osoby na Ziemii ktore maja podwyzszyc wibracje Ziemii. Pomoc przejsc przez ten trudny okres i czesto jest tak ze zapomna o celu misji jak sie inkarnuja, ale jakies pozostalosci takie slady po tym zostaja.. ja nie zapomnialem o tym albo hmm moze inaczej.. przypomnialem sobie w odpowiednim czasie. Mam dwoch opiekunow przy sobie i to m.in. dzieki ich staraniom wszystko przypomnialem sobie ja jestem jednym z nich jakby jestesmy rodzina ale oni obiecali ze beda mnie tu jakby pilnowac heh.. No i dostalem za zadanie wylapywanie tych ludzi ktorzy moga cos zrobic w tym kierunku Misji... nie chce tworzyc zadnej organizacji czy cos;p poprostu chcialbym sie zorientowac ile takich osob jest i ewentualnie komus pomoc sobie przypomniec/sie rozwinac
Ja mam cos takiego, taka myśl, że musze trenować sztuki walki hehe, cos z militariami, chemia itp. cały czas mi to chodzi po glowie, nie wiem, tak jak bym mial sie do czegoś przygotować...
Moze wyobraznia ;p Ja sobie zadawalem to pytanie przez chyba dobre.. 4 lata.. tak konkretnie i w medytacji wkoncu kiedys przyszla odpowiedz ale wczesniej jeszcze ciekawe rzeczy sie wydarzyly o ktorych tu chyba nie napisze bo mi sie nie chce rozwodzic.. Proponowalbym sie najpierw skontaktowac z jakims wyzszym bytem, przewodnikiem Chyba ze juz masz z nim kontakt ?:D
Ja mam misję aby uratować Polskę przed idiotami jak PO, PIS, SLD, PSL,
nie raz powtarzałem, że trzeba zebrać typa i zrobić zamach stanu, bo ludzie i tak będą głosować na tych imbecyli. A rządy przekażę UPR. Jedyna partia myśląca o Polakach.
Kontaktu z żadnymi bytami nie mam ponieważ nie medytuje gdyż nie mam zbytnio kiedy, a za dnia to nie bardzo bo albo kumple pukają na pole, a nie chce też żeby se rodzina pomyślała coś że ja innej wiary . Mógłbym spróbować w nocy bo zawsze siedze do koło 12. Jeżeli możesz podać mi jakiś sposób na skontaktowanie sie i uzyskanie odpowiedzi to napisz.
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"