Szukam osób z "misją"

Listy forumowiczów i czytelników. Podziel się swoim niezwykłym przeżyciem!
Gothic
Infrzak
Kontakt:

Szukam osób z "misją"

Post autor: Gothic »

Czesc jestem Gothic.. Niektorzy moze mnie znaja z innych for ezoterycznych niektorzy nie znaja.. Wiec.. Siema wszystkim :) Chciałbym się zapytac wszystkich użytkowników całego forum.. tak jak w temacie.. Czy ma/ mial ktos z was poczucie misji ktora musi wykonac w tym zyciu ?? Duchowej misji.. Szczegółów narazie nie pisze jestem ciekaw jaki bedzie odzew :) Pozdrawiam :)
spacemaster92
Full Active
Kontakt:

Re: Szukam osób z "misją"

Post autor: spacemaster92 »

Bardzo serdecznie cię witam. Ja takie uczucie mam od 2 lat tylko nie wiem czega ta "misja" miałaby tyczyć.
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .

"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"

"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
Awatar użytkownika
Niekwestionowany96
Infranin
Kontakt:

Post autor: Niekwestionowany96 »

Ja mam misje aby przetrwać nadchodzącą przemianę ziemi :D. Cały czas to czuje :P
Zmiany Dla Niekwestionowanych

<div align='center'>[ external image ]
</div>
Gothic
Infrzak
Kontakt:

Noo chodzi o to, ze sa osoby na Ziemii ktore maja podwyzszyc wibracje Ziemii. Pomoc przejsc przez ten trudny okres i czesto jest tak ze zapomna o celu misji jak sie inkarnuja, ale jakies pozostalosci takie slady po tym zostaja.. ja nie zapomnialem o tym albo hmm moze inaczej.. przypomnialem sobie w odpowiednim czasie. Mam dwoch opiekunow przy sobie i to m.in. dzieki ich staraniom wszystko przypomnialem sobie ja jestem jednym z nich jakby jestesmy rodzina ale oni obiecali ze beda mnie tu jakby pilnowac :P heh.. No i dostalem za zadanie wylapywanie tych ludzi ktorzy moga cos zrobic w tym kierunku Misji... nie chce tworzyc zadnej organizacji czy cos;p poprostu chcialbym sie zorientowac ile takich osob jest i ewentualnie komus pomoc sobie przypomniec/sie rozwinac ;)
Awatar użytkownika
ADAX
Weteran Infranin
Kontakt:

Post autor: ADAX »

Ja mam cos takiego, taka myśl, że musze trenować sztuki walki hehe, cos z militariami, chemia itp. cały czas mi to chodzi po glowie, nie wiem, tak jak bym mial sie do czegoś przygotować... ;)
matino3
Infranin
Kontakt:

Post autor: matino3 »

Witamy na forum ;)

Sądzę, że miałem uczucie misji i domyślam się czego może dotyczyć.
:)

spacemaster92
Full Active
Kontakt:

Gothic mi możesz pomóc się dowiedzieć o mojej misji. Albo nie mam żadnej misji tylko wyobraźnia płata mi figle?
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .

"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
Gothic
Infrzak
Kontakt:

Moze wyobraznia ;p Ja sobie zadawalem to pytanie przez chyba dobre.. 4 lata.. tak konkretnie i w medytacji wkoncu kiedys przyszla odpowiedz ale wczesniej jeszcze ciekawe rzeczy sie wydarzyly o ktorych tu chyba nie napisze bo mi sie nie chce rozwodzic.. Proponowalbym sie najpierw skontaktowac z jakims wyzszym bytem, przewodnikiem :) Chyba ze juz masz z nim kontakt ?:D
Awatar użytkownika
M4K
Infrzak
Kontakt:

Post autor: M4K »

Ja mam misję aby uratować Polskę przed idiotami jak PO, PIS, SLD, PSL,

nie raz powtarzałem, że trzeba zebrać typa i zrobić zamach stanu, bo ludzie i tak będą głosować na tych imbecyli. A rządy przekażę UPR. Jedyna partia myśląca o Polakach.
Ważniejsza jest sprawiedliwość niż miłość.

Krew i honor ponad wszystko.
spacemaster92
Full Active
Kontakt:

Kontaktu z żadnymi bytami nie mam ponieważ nie medytuje gdyż nie mam zbytnio kiedy, a za dnia to nie bardzo bo albo kumple pukają na pole, a nie chce też żeby se rodzina pomyślała coś że ja innej wiary :P. Mógłbym spróbować w nocy bo zawsze siedze do koło 12. Jeżeli możesz podać mi jakiś sposób na skontaktowanie sie i uzyskanie odpowiedzi to napisz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „RELACJE I HISTORIE CZYTELNIKÓW”