Czarownica w Meksyku
Re: Czarownica w Meksyku
Toż to jest nasza baba-jaga ze świętokrzyskiego!!!!! :lol: zrobiła sobie wakacje i zagościła w Meksyku (hmmm....pewnie leciała na miasto zrobić zakupy
) Względnie może to być również wiedźma z Blair bądź balonik na gaz w kształcie takiej właśnie czarownicy na miotle.

Nie śpieszyło jej się...
Ciekawe gdzie ona tankuje...
Ciekawe gdzie ona tankuje...
Ukryta Tajemnica M. Nighta Shyamalana
(The Buried Secret of M. Night Shyamalan)
"Prawdziwe tajemnice dotrzymują się same"
"Każdy ma swoje tajemnice, życie bez tajemnic byłoby nudne, nieprawdaż?
[ external image ]
[ external image ]
Hahahaaa! To jedyne co sądzę o tym filmiku! Się uśmiałam...
Ostatnio zmieniony ndz lip 19, 2009 5:33 pm przez Tiili, łącznie zmieniany 1 raz.
"Każdy człowiek jest jak Księżyc. Ma swoją drugą stronę, której nie pokazuje nikomu."
Mark Twain
Mark Twain
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
Chciało by się wierzyć w takie bzdury.Ale dopatrując się we wszystkim boskiego pierwiastka musielibyśmy uznać , że żyjemy w bajce. 

Ostatnio zmieniony ndz lip 19, 2009 8:52 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote name='jerry' post='57837' date='nie, 19 lip 2009 - 19:00']Nie śpieszyło jej się...
Ciekawe gdzie ona tankuje...[/quote]
Możliwe, że właśnie z powodu braku paliwa leciała coraz wolniej.
I zapomniałem dodać, że to może jeszcze być czarownica z Salem, choć ja stawiam na naszą polską baba-jagę świętokrzyską.
No dobra, szczerze mówiąc to tak jak wcześniej napisałem wg mnie jest to jakiś balon przypominający kształtem czarownicę na miotle, albo jakieś inne dziwo które na bank nie jest czarownicą.
Ciekawe gdzie ona tankuje...[/quote]
Możliwe, że właśnie z powodu braku paliwa leciała coraz wolniej.

I zapomniałem dodać, że to może jeszcze być czarownica z Salem, choć ja stawiam na naszą polską baba-jagę świętokrzyską.
No dobra, szczerze mówiąc to tak jak wcześniej napisałem wg mnie jest to jakiś balon przypominający kształtem czarownicę na miotle, albo jakieś inne dziwo które na bank nie jest czarownicą.
Ostatnio zmieniony ndz lip 19, 2009 10:55 pm przez Konrad666, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie sądzę aby czarownica ( tak z prawdziwego zdarzenia /taka w 100% ) leciała sobie spokojnie/powoli w biały dzień. I to tak aby wszyscy ją widzieli..... Musiał być to zwykły balon. 

Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.
Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać
Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać
Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

Dobra....przyznam się.......to ja leciałam tam, testowałam miotłę pożyczoną od Harrego Pottera, a że nie do końca jej opanowałam to leciałam właśnie tak bardzo wolno. 

Bardzo prosta teoria. Sa dwa duże wieżowce, długa linka najprawdopodobniej stalowa ( by zlewała się ze otoczeniem by nie było jej widać z dużej odległości) i zamontowana tak by był kąt i wrażenie że to coś śmiga cały czas np w górę... i powiedzmy umieszczona sprytni kukła i dwóch lub więcej ochotników którzy nadzorują na początku i końcu liny, ruch tej kukły...
Banalnie proste jak sztuczki magika...
Banalnie proste jak sztuczki magika...
Ukryta Tajemnica M. Nighta Shyamalana
[ external image ]
[ external image ]