Area51
- Niekwestionowany96
- Infranin
- Kontakt:
Re: Area51
Nie wiem co te zdjęcia mają oznaczać ? przecież to zwykłe zdjęcia z pierwszego lepszego poligonu lub bazy wojskowej znajdującej się na terenie polski ?
</div>
Zrobiłem kilka fotek ponieważ wydało mi się ciekawe. Wciskasz taki guzik i w promieniu kilometra nie działają komórki :-)
-
- Full Active
- Kontakt:
CO to ma wspólnego z Area 51?
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
No tug nic sensacyjnego.Już nie obowiązuje zakaz fotografowania obiektów wojskowych w Polsce od jakiś 1,5 roku przez cywili.A co zdjęcia grupowe za komuny na jednostce albo dzieci albo rodziny przepustki na jednostkę?Urodziłem się na jednostce i wychowałem wojskowej w Nowym Mieście nad/Pilicą jednostaka szkoleniowa poza Dęblinem więc wiem o co biega.
:)To były czasy:)

Wiem, że nie sensacja ale gość, którego spotkałem w tej starej stacji radiolokacyjnej powiedział, że sprzęt jest sprawny i ma potężną moc. Mogłaby z tego być niezła aparatura do wykrywania UFO.
[ external image ]
[ external image ]
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
[quote name='tug' post='58032' date='wto, 21 lip 2009 - 22:20']Wiem, że nie sensacja ale gość, którego spotkałem w tej starej stacji radiolokacyjnej powiedział, że sprzęt jest sprawny i ma potężną moc. Mogłaby z tego być niezła aparatura do wykrywania UFO.[/quote]
Taka aparatura jak z projektu Magnet Wilberta Brockhousea Smitha. To by było ciekawe.
Taka aparatura jak z projektu Magnet Wilberta Brockhousea Smitha. To by było ciekawe.
Ostatnio zmieniony śr wrz 16, 2009 5:36 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
Owszem ciągle piszesz o jakiejś polskiej bazie wojskowej ale nie ma tu żadnego powiązania z Area51.. :excl:
Chcieć nie zawsze oznacza wierzyć.
Pomyśl przez chwilę! To proste!
Pomyśl przez chwilę! To proste!