Atak na USA w poniedziałek?

Teorie dotyczące 9.11, tajne zakony i stowarzyszenia, New World Order
Awatar użytkownika
Conspiracy
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Atak na USA w poniedziałek?

Post autor: Conspiracy »

Informacja jest tak sensacyjna, że sam nie wiem czy pownienem to zamieszczać.

Jestem w kontakcie z Jane Burgermeister - prawdopodobnie ze swoich żródeł w niemieckiej armii wie, że w poniedziałek 27 lipca ma się rozpocząć ofensywa militarna obcych wojsk w USA. Kilka razy próbowałem ją wybadać, czy nie jest to wynik stresu i czy nie cierpi na nerwowe załamanie – w odpowiedziach upierała się, że mimo iż jest zmęczona to jest przekonana atak nastąpi i potrwa przynajmniej do końca sierpnia. W tym czasie ludność USA będzie zmuszana do przyjmowania śmiercionośnych szczepionek. Jeszcze raz dodaję – to są opinie Jane, nie moje. Zaznaczyła, że jest to krok desperacji, ponieważ całej tej grupie “terrorystów” sprawa zaczyna się wymykać spod kontroli. Szczególnie w armii amerykańskiej jest wielu zwolenników Rona Paula, którzy przygotowują kontrofensywę.

W swoim blogu www.birdflu666.wordpress.com Jane pisze, że w poniedziałek rozpoczną się ćwiczenia wprowadzania stanu wyjątkowego (Martial Law), w których wezmą udział obce wojska. Apeluje o rozpowszechnienie informacji wśród wojskowych armii krajów, które wezmą udział w manewrach na temat “prawdziwej” jej zdaniem natury szczepionek. Uważa, że w ten sposób społeczeństwo amerykańskie, które jest przecież uzbrojone, zostanie zaskoczone. Wtedy zaczną się zamieszki, które będą powodem wprowadzenia stanu wyjątkowego, a co za tym idzie masowego ludobójstwa ludności USA, głównie patriotów. Więcej informacji znajdziesz w poście: Update on the WHO Plan

Narazie słowa Pani Jane można potwierdzić tylko pod kątem faktu iż 27 lipca w USA rozpoczną się największe w historii ćwiczenia FEMA, etc. w USA w których udział wezmą wojska innych krajów. Ćwiczenia potrwać mają do 31 lipca. Co z tego wyniknie dowiemy się zapewne w pierwszym tygodniu sierpnia.

Jestem Głosem Twoich Myśli...

[ external image ]

Kiedy leżę w łóżku, mam mroczną przeszłość!
spacemaster92
Full Active
Kontakt:

Re: Atak na USA w poniedziałek?

Post autor: spacemaster92 »

Ciekawe na jakiej podstawie tak stwierdziła. Pożyjemy zobaczymy w końcu to jeszcze 3 dni i ciekawe jeżeli się sprawdzi co na to powie NATO.
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .

"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"

"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
Awatar użytkownika
Niekwestionowany96
Infranin
Kontakt:

Post autor: Niekwestionowany96 »

Nie mamy wiarygodnych dowodów tak więc możemy sobie tylko gdybać. Czekamy do Poniedziałku.
Zmiany Dla Niekwestionowanych

<div align='center'>[ external image ]
</div>
Awatar użytkownika
Zit
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Post autor: Zit »

Tak.

A Rosjanie zjedzą Chińczyków za to, że są żółci.
[ external image ]

,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem

Timeo Danaos Et Dona Ferentes ;)

**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
Awatar użytkownika
Conspiracy
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Post autor: Conspiracy »

Miejmy nadzieję że te ćwiczenia nie skończą się tak samo jak ćwiczenia 9/11 i 7/7

http://www.youtube.com/watch?v=YF542_guXlQ
Jestem Głosem Twoich Myśli...

[ external image ]

Kiedy leżę w łóżku, mam mroczną przeszłość!
Awatar użytkownika
Goodwill
Infrzak
Kontakt:

Post autor: Goodwill »

Orson przewszytskim wszytsko jest mozliwe - nie neguj czegos na co nie masz dowodow ze sie nie wydazy - to juz jutro poczekamy zobaczymy ...
Awatar użytkownika
PqE
Początkujący
Kontakt:

Post autor: PqE »

to już dziś!!

Ps. Napewno nic się nie wydarzy
Awatar użytkownika
aelreda
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Post autor: aelreda »

Chciałam nadmienić PqE, że jednak różnica czasu robi swoje i pisząc swojego posta, mogłeś co najwyżej zażyczyć amerykanom słodkich snów, u nich jeszcze był 26 lipiec.

A nawet najwięksi spiskowcy na świecie śpią.

ODPOWIEDZ

Wróć do „9.11, TAJNE ZAKONY, NWO”