Szkoła a wygląd

Awatar użytkownika
Bardock
Infrzak
Kontakt:

Re: Szkoła a wygląd

Post autor: Bardock »

Zależy do szkoły i nauczycieli, u nas dopierdzielają się nawet o dłuższe włosy u chłopaków, żenada. *.*
matino3
Infranin
Kontakt:

Post autor: matino3 »

Nie, za dredy z pewnością nie otrzymasz nagany, nie zawieszą cię w prawach ucznia itd. Ale nie słyszałem o takiej modzie :P
:)

Awatar użytkownika
Bardock
Infrzak
Kontakt:

Post autor: Bardock »

[quote name='Orson' post='58366' date='nie, 26 lip 2009 - 21:46']Opierdzielanie to jedno, a wyciąganie prawnych konsekwencji, to drugie. Nie możesz mieć obniżonej oceny z zachowania za wygląd, który nie obraża innych uczestników życia publicznego:D. Jak przyjdziesz w koszulce ,,Żydzi śmierdzą, murzyni to beton, katolicy debile, a homoseksualiści nie mają mózgu", to możesz mieć problem:P[/quote]

Ja to wiem, ale wytłumacz to kilku nauczycielom. Poza tym, oni na poważnie jednemu kolesiowi zryli banię, że aż w końcu ściął te włosy dla świętego spokoju.
Awatar użytkownika
Arek 1973
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Arek 1973 »

Nie przejmuj się na razie, jak będzie tak daleko i każą ściąć to wtedy zrobisz
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"

<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
Awatar użytkownika
Grafik_NPN
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: Grafik_NPN »

tak to jest od dawna - dyrektorzy i nauczyciele bazują na waszej niepewności i wciskają różne kity uczniom. Możesz mieć sinopapucistego koloru dredy splecione w warkoczyki a na głowie diadem czarodziejki z księżyca, regulaminy szkoły nie mają żadnego znaczenia. Aha i pamiętajcie od 18 roku życia to wy powinniście przychodzić na wywiadówki i sami powinniście się usprawiedliwiać (tylko usprawiedliwienie od lekarza etc), zawsze możecie tez uczestniczyć w zebraniach rady pedagogicznej.
Awatar użytkownika
M4K
Infrzak
Kontakt:

Post autor: M4K »

Zit a nie śmierdzą ci te włosy?

Sam mam to gdzieś jak ludzie na mnie spoglądają, ale wielu osobom nie podobają się dredy i jak je zetniesz unikniesz wielu przykrych sytuacji.
Ważniejsza jest sprawiedliwość niż miłość.

Krew i honor ponad wszystko.
ODPOWIEDZ

Wróć do „HYDEPARK”