Koniec roku 2012 i co wtedy?

maciex753
Początkujący
Kontakt:

Koniec roku 2012 i co wtedy?

Post autor: maciex753 »

Tak jak już napisałem jest rok 2012, końca świata nie było, lecz dochodzi wreszcie do kontaktu z istotami "pozaziemskim"(tak naprawdę mieszkańcami słynnej Atlantydy, którzy jak wiadomo są wysoce zaawansowaną cywilizacja, która w dodatku od ostatniej wizyty w starożytności na Ziemi jeszcze wyewoluowała). Są oni nieco inni od ludzi(załóżmy że są pół ludźmi-pół rybami), są nastawieni pokojowo, szerzą pokuj i chca pomóc Ziemi w dręczących ją problemach. Co mogą nam oni zaoferować, czy zmienimy swój stary styl życia, jeżeli tak to co zmienimy? I w tym właśnie momencie zapraszam do kontynuowania... Piszcie śmiało co myślicie... O to właśnie mi chodzi, aby stworzyć zlepek wspólnych wyobrażeń... Do boju... :P
Awatar użytkownika
Zit
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Re: Koniec roku 2012 i co wtedy?

Post autor: Zit »

Jedyne co się zmieni to tylko to, że za ortografię będzie strzał w potylicę ;d
[ external image ]

,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem

Timeo Danaos Et Dona Ferentes ;)

**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
spacemaster92
Full Active
Kontakt:

Re: Koniec roku 2012 i co wtedy?

Post autor: spacemaster92 »

Będzie to samo "brud, smród i ubustwo" nic się nie zmieni z wyjątkiem mapy świata, na której będzie widniał nowy ląd.
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .

"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"

"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
ODPOWIEDZ

Wróć do „HYDEPARK”