NIBIRU, PLANETA X, NEMEZIS, ANTY-ZIEMIA

spacemaster92
Full Active
Kontakt:

NIBIRU, PLANETA X, NEMEZIS, ANTY-ZIEMIA

Post autor: spacemaster92 »

http://percepcja44.republika.pl/nibiru.html

Mam nadzieję, że właściwy dział jeżeli nie prosze o przeniesienie. Co sądzicie na temat tego co jest tu napisane?
Ostatnio zmieniony czw sie 06, 2009 2:32 pm przez spacemaster92, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .

"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"

"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
Awatar użytkownika
ADAX
Weteran Infranin
Kontakt:

Re: NIBIRU, PLANETA X, NEMEZIS, ANTY-ZIEMIA

Post autor: ADAX »

No no nawet sensownie w miarę opisane co do Nibiru. ale ten ostatni obrazek nie przekonuje mnie, dlaczego miała by to być Ziemia i Anty-Ziemia ? może to jednak Wenus ?
spacemaster92
Full Active
Kontakt:

Może dałoby się to sprawdzić ale to taki prosty i daremny pomysł. Sądę z kamerą, która kreciłaby w HD umieścić na trasie Ziemi, ale tak daleko od niej żeby jej nie przyciągała i nagrywać i by się zobaczyło czy za 365 dni zobaczymy naszą ukochaną Ziemie co jest na 99% możliwe albo za 182 dni anty-ziemie co jest możliwe w 0,1%. A ta reszta % to jakby coś się stało z sądą i by zostałą zniszczona lub grawitacja Słońca przyciągnęła by ją :D Ale mi samemu nie chce się wieżyć w taką planetę :P Pantanal coś cię ostatnio nie widać :(
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .

"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
Awatar użytkownika
ADAX
Weteran Infranin
Kontakt:

Post autor: ADAX »

ee tam, tylko jedno nie daje spokoju, dla czego jej już nie ma, tzn, nie widać ? tyle wieków była i się zmyła, nie ładnie. Może ją Chińczycy ściągnęli do siebie jak to chcą zrobić z księżycem :D
spacemaster92
Full Active
Kontakt:

Jeżeli jest tak jak napisali to tej planety z Ziemi nie zobaczymy nigdy, gdyż ona jest dokładnie po drugiej stronie słońca w lini prostej 2 jednostki astronomiczne od Ziemi. Jedynie takim sposobem jak ja napisaleł da się to zobaczyć :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „HYDEPARK”