Jakiś czas ternu astronauta amerykański Edgar Mitchell stwierdził, że Obcy istnieją, a ich wizyty na Ziemi są skutecznie ukrywane przez rząd USA. Trzeba przyznać, że Mitchell nie jest w swych poglądach osamotniony. Oto 10 innych postaci, które zakładały - i nie bały się tych rewelacji głosić publicznie - że Kosmici mogą odwiedzać naszą planetę już od wielu lat. Wypowiedzi te zamieścił w maju jeden z portali internetowych.
Jimmy Carter, były prezydent USA (1976-1980) obiecał podczas kampanii wyborczej, że opublikuje wszystkie dokumenty na temat UFO, jeśli zostanie wybrany. Do historii przeszło wypowiedziane przez niego zdanie: Nie śmieję się już z ludzi, którzy mówią, że widzieli UFO. Nie robię tego, odkąd sam je ujrzałem.
Generał Douglas MacArthur, żołnierz II wojny światowej i wojny w Korei, stwierdził w 1955 roku: Następna wojna będzie bez wątpienia wojną międzyplanetarną. Narody Ziemi będą musiały pewnego dnia utworzyć wspólny front przeciw atakowi istot z innych planet. Politycy przyszłości będą albo kosmiczni, albo międzyplanetarni.
J. Edgar Hoover, szef FBI (1935-1972) opowiedział publicznie o sławnym incydencie, kiedy to latające talerze zostały ostrzelane nad Los Angeles w 1942 r.: Musimy nalegać na pełny dostęp do odnalezionych talerzy latających. W przypadku LA armia zabrała je i nie pozwoliła nam ich nawet pobieżnie zbadać.
Ojciec Corrado Balducci, znany teolog watykański, oświadczył: Kontakt z istotami pozaziemskimi jest zjawiskiem autentycznym. Watykan otrzymuje wiele informacji
o istotach z Kosmosu i ich kontaktach z ludźmi od swoich przedstawicieli w różnych krajach.
Profesor Stephen Hawking, nazywany następcą Alberta Einsteina: Oczywiście nie da się wykluczyć, że UFO to naprawdę Obcy, jak wierzy wielu ludzi, a rząd stara się to wyciszyć.
Dr Herman Oberth, hitlerowski inżynier rakietowy, który po wojnie kontynuował pracę w USA stając się jednym z ojców amerykańskiego programu kosmicznego, stwierdził: W mojej teorii zakładam, że owe latające talerze są prawdziwe i że są to statki kosmiczne z innego układu gwiezdnego.
Dr J. Allen Hynek, dyrektor prowadzonego przez Siły Powietrzne USA Projektu Blue Book, związanego z NOL-ami oznajmił: Wierzę, że kiedy długo oczekiwane rozwiązanie problemu UFO wreszcie nadejdzie, okaże się ono nie tylko następnym małym krokiem w marszu nauki, ale też potężnym i całkowicie nieoczekiwanym skokiem kwantowym... Mamy pracę do wykonania; polega ona na tym, aby na razie utrzymać ogół społeczeństwa z dala od tego tematu.
Marszałek lord Hugh Dowding, dowódca RAFU podczas Bitwy o Anglię: Jestem przekonany, że te obiekty istnieją i nie zbudowano ich w żadnym kraju na Ziemi.
Ronald Reagan, prezydent USA w latach 1980-1988, o swoim locie samolotem: Wyglądałem przez okno i zobaczyłem białe światło. Poruszało się zygzakiem, to tu, to tam. Podszedłem do pilota i spytałem: „ Czy widziałeś już coś takiego?". Był w szoku
1 odparł: „Nie". Wtedy rzekłem: ,leć za nim!". Lecieliśmy tak przez kilka minut, goniąc to jasne białe światło. Poruszaliśmy się za nim aż do Bakersfiełd, kiedy nagle, ku naszemu zdumieniu, poleciało ono prosto do góry, w niebo. Wysiadłem z samolotu i opowiedziałem o wszystkim Nancy.
Michaił Gorbaczow, ostatni przywódca ZSSR: Zjawisko UFO naprawdę istnieje i trzeba je traktować poważnie.
W.Chudziński i P.Nowakowski
Znane postacie o UFO
Znane postacie o UFO
ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ
WSZYSTKO,CZYM ONO JEST,TO ILUZJA,ALE WY,GRACZE,DOSZLIŚCIE DO PRZEKONANIA,ŻE TO JEDYNA RZECZYWISTOŚĆ
Re: Znane postacie o UFO
Nie myślisz chyba ,że znajdzie się "dobry wujek"i przekaże nam całą wiedzę, w jednym opasłym tomisku.Wielu ma w tym interes.Nie za naszej kadencji. 

ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ
WSZYSTKO,CZYM ONO JEST,TO ILUZJA,ALE WY,GRACZE,DOSZLIŚCIE DO PRZEKONANIA,ŻE TO JEDYNA RZECZYWISTOŚĆ
Równie dobrze można powiedzieć, mówili bo myśleli, że to spowoduje otwarcie tajnych dokumentów dla mas. Póżniej dopiero okazywało się, że prezydent nie ma aż takiej władzy by zmusić do ujawnienia.
Ostatnio zmieniony pt sie 14, 2009 1:06 pm przez Przemek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Andrzej 58
- Weteran Infranin
- Kontakt:
Z Przemkiem zgadzam się całkowicie.Lazy-doskonała robota i więcej optymizmu.
Pantanal- Carter, Reagan ,Gorbaczow,czy twój sceptycyzm wobec jednoznaczności tych wypowiedzi nie wynika z faktu nie przyjmowania do wiadomości realności zjawiska NOL?Co musi się wydarzyć ,żebyś zmienił zdanie?
Pantanal- Carter, Reagan ,Gorbaczow,czy twój sceptycyzm wobec jednoznaczności tych wypowiedzi nie wynika z faktu nie przyjmowania do wiadomości realności zjawiska NOL?Co musi się wydarzyć ,żebyś zmienił zdanie?
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
,,...prawda wyłania się, zanim instytucje, którym zależało na ukryciu wydarzeń, na to zezwolą, choć pozbawiona jest mocy i wiarygodności dokumentu...,,-Bogusław Wołoszański
Mówimy tu o deklaracjach a przecież istnieją dokumenty które jasno potwierdzają nieznaną naturę U.F.O jak również tą Ziemską.Nie ma co szukać dziury w całym jeśli dla kogoś temat jest ,,spalony" to taki pozostanie chociażby sam papież powiedział UFO to prawda.Nawet zadeklarowany katolik zawsze znajdzie się taki co bąknie i powie BZDURA.
Mówimy tu o deklaracjach a przecież istnieją dokumenty które jasno potwierdzają nieznaną naturę U.F.O jak również tą Ziemską.Nie ma co szukać dziury w całym jeśli dla kogoś temat jest ,,spalony" to taki pozostanie chociażby sam papież powiedział UFO to prawda.Nawet zadeklarowany katolik zawsze znajdzie się taki co bąknie i powie BZDURA.