Co to jest!?
Re: Co to jest!?
Nadszedł dzień sądu, a to Aniołowie Zagłady. :excl:
<ironia, nie traktować poważnie (głównie mam na myśli modków)>
<ironia, nie traktować poważnie (głównie mam na myśli modków)>
Ostatnio zmieniony sob sie 15, 2009 9:36 pm przez Erhion, łącznie zmieniany 1 raz.
Według mnie to wygląda jak ptaki , jakieś białe gołębie czy coś. Pewnie się tak rozmyły w locie 

Domyślam się, że zdjęcia były robione z lampą błyskową (nie wiadomo dlaczego ale jeśli był automat to mogła być też lampa). Może i nawet nie musiała być lampa po dokładnym przyjrzeniu się zdjęciom. Obiekty były w miarę blisko obiektywu, wg mnie to są owady. Widać dokładnie skrzydełka, korpus oraz malutkie nóżki. Autorka zdjęcia nie widziała ich bo są jasne tak jak chmury, poza tym patrząc na ekranik aparatu tak zazwyczaj jest, że nie widzi się szybko przelatujących obiektów ( jeśli jeszcze dodatkowo wolno odświeża to już zupełnie nie można zobaczyć). Ostatecznie ( bo jakoś nie do końca kolor mi pasuje jak na owady) mogą to być lecące nasiona topoli, jest ich bardzo dużo w powietrzu i ciągle latają. Czasem nawet łączą się w niezłej średnicy kule i gdy są na dużej wysokości to wyglądają bardzo niezwykle 
Niee, jednak stawiam na owady. Jak na nasiona topoli to zbyt "skondensowane" są

Niee, jednak stawiam na owady. Jak na nasiona topoli to zbyt "skondensowane" są

NIESAMOWITE REJESTRACJE OBIEKTÓW UFO - ZOBACZ: http://www.ufooverpoland.com
napisałbym co mi to przypomina ale nie chce ryzykować ostrzeżenia
To nie są żadne bliki ani przebłyski ani żadne tego typu błędy aparatu to zwykle owady najprawdopodobniej komary lub malutkie ważki.
"Współczesny świat znajduje się w stanie tak daleko posuniętego rozkładu, iż nie powinniśmy się obawiać, że się nie zawali."
[right]Nicolás Gómez Dávila[/right]
[right]Nicolás Gómez Dávila[/right]
-
- Full Active
- Kontakt:
A może są to najzyklejsze nasiona dmuchawca podkręcone przez wiatr na górze widać taką brązowatą "główkę" tak jak mają dmuchawce.
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
Natomiast ja sądze , że :rolleyes: on sfotografował przelatujące myśliwce na ćwiczeniach wojskowych .
Chcieć nie zawsze oznacza wierzyć.
Pomyśl przez chwilę! To proste!
Chociaż jest też możliwość ,że to zwykły ptak 

Chcieć nie zawsze oznacza wierzyć.