Można tu znaleźć wiele ciekawych plików.
Chomikuj
Chomikuj
Chomikuj
jagat palo jagannatho
mahakyo dvirupabrit
paramatma param-jyoti
nirgunaṣ ça nri-keṣari
Opiekun wszechświata. Pan wszechświata. Ten, który znany jest jako Wielki. Ten, który ma dwa aspekty ( lwa i człowieka). Naddusza. Najwspanialszy Blask. Wolny od doczesnych cech. Półczłowiek – półlew.
mahakyo dvirupabrit
paramatma param-jyoti
nirgunaṣ ça nri-keṣari
Opiekun wszechświata. Pan wszechświata. Ten, który znany jest jako Wielki. Ten, który ma dwa aspekty ( lwa i człowieka). Naddusza. Najwspanialszy Blask. Wolny od doczesnych cech. Półczłowiek – półlew.
Re: Chomikuj
Choszituj jest bądź co bądź do du*y. Płacisz za wszystko.
A na www.odsiebie.com - wszystko za darmo i transfer bez problemów.
A na www.odsiebie.com - wszystko za darmo i transfer bez problemów.
[ external image ]
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes
**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes

**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
Zgadzam się można znaleźć ciekawe pliki. Ściągając pliki z chomika ma się co tygodniowy transfer Po tygodniu ten transfer jest odnawialny. Odbywa się to w każdy w piątek. Z tego co pamiętam za dodatkowy transfer płaci się chyba 2 zł. Kazda taka strona internetowa ma minusy i plusy.
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.
Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać
Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać
Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

odsiebie.com mają coś z dyskiem i nie można co niektórych plików ściągać. Dlatego wolę chomikuj.
jagat palo jagannatho
mahakyo dvirupabrit
paramatma param-jyoti
nirgunaṣ ça nri-keṣari
mahakyo dvirupabrit
paramatma param-jyoti
nirgunaṣ ça nri-keṣari
Forum to nie strona reklamowa. Temat zamykam.
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.