Jak pracują moderatorzy?

Awatar użytkownika
Lazy
Full Active
Kontakt:

Re: Jak pracują moderatorzy?

Post autor: Lazy »

Zituś
Rok 2009 przyniósł niezłego szitu w to forum.
Święta prawda :(
ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ

WSZYSTKO,CZYM ONO JEST,TO ILUZJA,ALE WY,GRACZE,DOSZLIŚCIE DO PRZEKONANIA,ŻE TO JEDYNA RZECZYWISTOŚĆ
Awatar użytkownika
aelreda
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Post autor: aelreda »

Orsonie niestety prawdą jest co pisze Zit. Jesteś z nami od niedawna.

Jednak od dłuższego czasu zaczynało się dziać gorzej, może nie tak drastycznie ale pewne ślady są.

Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Rysiek23 »

Znowu nie ma konkretów. Poza tym nie można wiecznie trzymać mistrzowskiej formy :D A tak na serio Forum się rozwija, dochodzą nowi ludzie, inni odchodzą, przewijają się różne osoby, niektóre zostają krótko inne na dłużej a jeszcze inne na stałe. I takich właśnie użytkowników szanuję najbardziej (ukłon w stronę Asiątko, Lazy, Zit'a i innych). A jeśli chodzi o poziom dyskusji zależy on od nas wszystkich. Zauważyłem, że niektóre rozmowy, zazwyczaj dotyczące błahych tematów, jeśli prowadzone są agresywnie skupiają na sobie zainteresowanie całego Forum - niepotrzebnie, bo te najciekawsze tematy często są ledwie poruszane. Taka jest moja smutna konstatacja, ale nie narzucę nikomu o czym ma rozmawiać :)
Awatar użytkownika
Zit
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Post autor: Zit »

Proponuję, żeby modzi o wiele częściej używali tego cyngla co warny daje to wtedy bydło przyhamuje. Trzeba rzucać kłody pod nogi. Posypie się trochę warnów, gwarantuje kilka banów dla "stałych klientów" i wreszcie powrócimy do czasów rzetelnych dyskusji, wysokiej kultury postów i przyjacielskich relacji.
[ external image ]

,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem

Timeo Danaos Et Dona Ferentes ;)

**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
Awatar użytkownika
asiatko31
Full Active
Kontakt:

Post autor: asiatko31 »

Dokładnie. Przecież wcześniej napisałam ze proponuje aby wszyscy admin i mod więcej zwracali uwagi ..... A forumowicze powinni ugryźć się w język. I Wtedy po wrócimy do dawnej atmosfery......
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.

Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać

Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

:D :P :D
Awatar użytkownika
aelreda
Homo Infranius Plus
Kontakt:

[quote name='Zit' post='61231' date='nie, 13 wrz 2009 - 10:48']Proponuję, żeby modzi o wiele częściej używali tego cyngla co warny daje to wtedy bydło przyhamuje. Trzeba rzucać kłody pod nogi. Posypie się trochę warnów, gwarantuje kilka banów dla "stałych klientów" i wreszcie powrócimy do czasów rzetelnych dyskusji, wysokiej kultury postów i przyjacielskich relacji.[/quote]

A Szefowie wywaliliby by modów na zbity pysk :D

Awatar użytkownika
Zit
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Post autor: Zit »

[quote name='Aelreda' post='61234' date='nie, 13 wrz 2009 - 13:03']A Szefowie wywaliliby by modów na zbity pysk :D[/quote]

A niby za co? Za to, że sprawiedliwie rozdzielają warny tym co zasługują?

A nawet gdyby, to niech Szefostwo sobie zada pytanie: Dlaczego na Naszym forum jest tyle szitu a warnów zero? ;)

Jest to jedyne forum gdzie panuje anarchia, a zarazem jest najmniej warnów. Naprawdę :D
[ external image ]

,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem

Timeo Danaos Et Dona Ferentes ;)

**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
Awatar użytkownika
aelreda
Homo Infranius Plus
Kontakt:

[quote name='Zit' post='61237' date='nie, 13 wrz 2009 - 11:35']A niby za co? Za to, że sprawiedliwie rozdzielają warny tym co zasługują?[/quote]

Za to, że niektórzy się potem skarżą czy na forum czy szefostwu. :]

Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Rysiek23 »

Trochę przykro, że najpopularniejszym obecnie tematem na Forum Infra staje się ocena pracy moderatorów, zamiast choćby komentarz do ciekawego artykułu. Może będę dosadny, ale gdybyście skupili się na dyskusji o ciekawych zjawiskach a nie wzajemnych oskarżeniach to zapewne byłoby mniej "szitu" jak to nazywa Zit.

PS. Zmiany w ekipie moderatorów trwają -> kliknij w zakładkę "moderatorzy" :)
Zablokowany

Wróć do „OPINIE, UWAGI I SKARGI”