Niezwykłości w świecie realnym

Ufologia, badania, obcy, kontakt i inne kontrowersyjne tematy.
xedos
Homo Infranius
Kontakt:

Niezwykłości w świecie realnym

Post autor: xedos »

Istnienie obcych cywilizacji jest prawie pewne, nie może być tak, że tylko nam się udało. Zapewne gdzieś, być może zupełnie blisko naszej "planetki" znajduje się jakaś cywilizacja, która prowadzi działania poznawcze lub rozpoznawcze. To naturalne. jednak jakoś nie chce mi się wierzyć, że mnogość relacji i to wprost z You Tube ma swoje uzasadnienie.

Nie tak dawno poddałem wątpliwościom znany materiał ze Zdanów - psie miski, była też mistyfikacja z Wrocławia, gdzie model sterowca filmowany przez pana Hiczuka stał się powodem do radykalnych stwierdzeń - UFO jest i basta. Mógłbym wymieniać jeszcze kilkanaście podobnych zdarzeń, jeno po co?

Ostatnio doszło do trzęsienia ufologicznej ziemi, że oto grupie (chyba) rybaków przytrafiło się coś niesamowitego. Myśliwce, UFO, plusk, myśliwce, śmigłowiec, nawoływania itd.

Czy to mistyfikacja, czy też może fakt?

Poznajcie mój punkt widzenia na stworzenie "UFO" w sposób profesjonalny.

Film
Ostatnio zmieniony wt paź 06, 2009 10:03 am przez xedos, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ADAX
Weteran Infranin
Kontakt:

Re: Niezwykłości w świecie realnym

Post autor: ADAX »

To chyba jasne że każde filmy w necie o statkach obcych to ściema, chyba nie myśleliście, że tak nie jest ? prawda ? :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „UFOLOGIA I INNE ZAGADNIENIA”