Za to we Wrocławiu jest bardzo dużo krasnali - podobno wychodzą na powierzchnię ziemi w celu ewakuacji przed 2012r. Co chwilę ich przybywa i nikt tego już nie kontroluje.
W temacie: Jest to figurka i nie mam zamiaru nikogo do tego przekonywać, ponieważ to wiem.
Czy w necie jest jakieś forum temu poświęcone? Chciałbym poczytać, co o tym niektórzy wypisują
hm0 ma rację. To taki artykuł dla Nautilusa. Po drugie, tyle ludzi tam było, że gdyby to było coś dziwnego to by raczej zwrócili na to uwagę.
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
Nie widzę przeszkód aby zainteresować tym FN, może znajdzie się nawet artykuł na stronie głównej Dla mnie sprawa jest jasna, umieściłem jednak zdjęcie na prośbę autora, który chciał poznać zdanie na ten temat inne niż moje
Na Nautilusie na pewno będą to złe skrzaty, kosmici, reptalianie, i w ogóle wszystko naraz.
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.