Zdjęcie z Pragi

Listy forumowiczów i czytelników. Podziel się swoim niezwykłym przeżyciem!
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Zdjęcie z Pragi

Post autor: Rysiek23 »

Zdjęcie przysłane do nas przedstawiające dziwną postać na murze. Wykonane w Pradze czeskiej.

[ external image ] [ external image ]

Powiększenie:

[ external image ]

Moim zdaniem to figurka lub jakaś lalka. Podobno jednak nie jest to figurka. Ja dawno w Pradze nie byłem :)

Jakie jest Wasze zdanie?
Ostatnio zmieniony czw lis 26, 2009 10:26 am przez Rysiek23, łącznie zmieniany 1 raz.
hm0
Infranin
Kontakt:

Re: Zdjęcie z Pragi

Post autor: hm0 »

Doprawdy, temat na poziomie nautilusa :>.

Za to we Wrocławiu jest bardzo dużo krasnali - podobno wychodzą na powierzchnię ziemi w celu ewakuacji przed 2012r. Co chwilę ich przybywa i nikt tego już nie kontroluje.

W temacie: Jest to figurka i nie mam zamiaru nikogo do tego przekonywać, ponieważ to wiem.

Czy w necie jest jakieś forum temu poświęcone? Chciałbym poczytać, co o tym niektórzy wypisują :)
Awatar użytkownika
Aylinn
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: Aylinn »

hm0 ma rację. To taki artykuł dla Nautilusa. Po drugie, tyle ludzi tam było, że gdyby to było coś dziwnego to by raczej zwrócili na to uwagę. ;)
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Rysiek23 »

Nie widzę przeszkód aby zainteresować tym FN, może znajdzie się nawet artykuł na stronie głównej :) Dla mnie sprawa jest jasna, umieściłem jednak zdjęcie na prośbę autora, który chciał poznać zdanie na ten temat inne niż moje ;)
Awatar użytkownika
Aylinn
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: Aylinn »

Na Nautilusie na pewno będą to złe skrzaty, kosmici, reptalianie, i w ogóle wszystko naraz. :D
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
ODPOWIEDZ

Wróć do „RELACJE I HISTORIE CZYTELNIKÓW”