Poczytałem troche o tych nowych silnikach i macie racje. Silniki pulsacyjne zostawiają smugi w postaci pierścieni nawleczonych na nić. Prawdopodobnie obiekt widoczny na filmie to smugi pozostawionę przez Aurorę. Tu macie pare obrazków smug, które prawdopodobnie pozostawia Aurora.
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
A tu artykuł klik
Niesamowita obserwacja UFO 11 lipca 1995!!!
Re: Niesamowita obserwacja UFO 11 lipca 1995!!!
Ostatnio zmieniony sob lis 28, 2009 3:34 am przez Mongoose, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote name='Mongoose' post='63904' date='sob, 28 lis 2009 - 05:32']Poczytałem troche o tych nowych silnikach i macie racje. Silniki pulsacyjne zostawiają smugi w postaci pierścieni nawleczonych na nić. Prawdopodobnie obiekt widoczny na filmie to smugi pozostawionę przez Aurorę. Tu macie pare obrazków smug, które prawdopodobnie pozostawia Aurora.
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
A tu artykuł klik[/quote]
Podobne ale to nie to samo w raporcie jest to wyraźnie sprecyzowane tam jest mowa o pomarańczowych kulach i kwadratach a tu jest jakaś słaba namiastka tego.
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
A tu artykuł klik[/quote]
Podobne ale to nie to samo w raporcie jest to wyraźnie sprecyzowane tam jest mowa o pomarańczowych kulach i kwadratach a tu jest jakaś słaba namiastka tego.
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
[quote name='Sarin' post='63890' date='pią, 27 lis 2009 - 21:07']Jasne, ze bywaly lepsze i jezeli masz tu na myśli kolejna obserwacje latajacegych talerzy czy metalowych cylindrów to takich obserwacji jest pełno jak u ruskich rakiet, a ta jest wydaje mi sie dosc specyficzna i to pod wieloma wzgledami
UFOWORLDNEWS przeczytaj raport tam jest wszystko opisane, kaul ani kresek nie ma na filmie[/quote]
Więc co takiego jest czego nie wiemy?Jeśli kogos cytujesz to patrz kogo bo to mnie nie dotyczy a wprowadza zamęt.Wracając do tematu powiadasz, że w raporcie nie ma kul ani kresek jak i na filmie.Widać każdy widzi to co chce albo celowo się tym bawi.

UFOWORLDNEWS przeczytaj raport tam jest wszystko opisane, kaul ani kresek nie ma na filmie[/quote]
Więc co takiego jest czego nie wiemy?Jeśli kogos cytujesz to patrz kogo bo to mnie nie dotyczy a wprowadza zamęt.Wracając do tematu powiadasz, że w raporcie nie ma kul ani kresek jak i na filmie.Widać każdy widzi to co chce albo celowo się tym bawi.

Fotka która xedos zamiscił w tym temacie, raczej nieprzedstawia silnika impulsowego...
rosyjskie eksperymenty pogodowe?
fool me once shame on you, fool me twice and I put you in the ground