100-lecie katastrofy tunguskiej
Re: 100-lecie katastrofy tunguskiej
[quote name='XAURM' post='33748' date='pią, 20 cze 2008 - 12:43']LEMAri uate mouligui iuer mo-eut-ino, durr lyrehh eimegg 1935 mue..cui.[/quote]
Zupelnie sie z Toba zgadzam.
Troche mnie to dziwi, ze jeszcze dokladnie nie znamy naszej planety i zachodzacych na niej zjawisk, a juz planujemy podroze na inne planety.
PS. Katastrofa Tanguska posluzyla jako inspiracja m.in. zespolowi Neurosis w piosence Stones from the sky.
Zupelnie sie z Toba zgadzam.
Troche mnie to dziwi, ze jeszcze dokladnie nie znamy naszej planety i zachodzacych na niej zjawisk, a juz planujemy podroze na inne planety.
PS. Katastrofa Tanguska posluzyla jako inspiracja m.in. zespolowi Neurosis w piosence Stones from the sky.
Czytałem, że wtedy właśnie tesla wymyślił taką broń, która by mogła zniszczyć wielki obszar. Miałaby ona mieć kilkakrotnie większą moc niż bomba atomowa, a wszystko dzięki chyba elektryczności... Może to jego eksperyment, a może jest to związane z doliną śmierci?
grengis12
Skoro się z tym zupełnie zgadzasz,mógłbyś to przetłumaczyć.CYTAT(XAURM @ pią, 20 cze 2008 - 12:43) *
LEMAri uate mouligui iuer mo-eut-ino, durr lyrehh eimegg 1935 mue..cui.
ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ
WSZYSTKO,CZYM ONO JEST,TO ILUZJA,ALE WY,GRACZE,DOSZLIŚCIE DO PRZEKONANIA,ŻE TO JEDYNA RZECZYWISTOŚĆ
Pantanal
Jak to,przecież grengis12 właśnie ją posiada.Niestety u nas nie ma nikogo, kto dysponuje zdolnością do rozumienia języka "wybranych"
ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ
WSZYSTKO,CZYM ONO JEST,TO ILUZJA,ALE WY,GRACZE,DOSZLIŚCIE DO PRZEKONANIA,ŻE TO JEDYNA RZECZYWISTOŚĆ
niestety ja też nie wiem ocb :<
Xaurm pisze, ze boli go glowa.
Chciałam tylko przypomnieć, że Xaurm i Lemari mają sobie rozmawiać po swojemu na GG, Skype, przy piwie itp. Forum to służy do wymiany informacji w języku polskim i tylko w języku polskim. Przeczytam jeszcze jedno zdanie w języku jaki wyżej wymienieni lubią używać i wlepię ostrzeżenie.
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
grengis12
Ps.Z łaski swojej, nie leć w kulki.Uważasz, że masz przed sobą idiotów?
Zapomniałeś jeszcze dodać, że bolała go w 1935r.Xaurm pisze, ze boli go glowa.
Ps.Z łaski swojej, nie leć w kulki.Uważasz, że masz przed sobą idiotów?
ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ
Ech, pewnie ze nie. Takie mam po prostu poczucie humoru. Zeby nie offtopowac: http://www.youtube.com/watch?v=4oQO3LIAaDM...feature=related
grengis12

Pozdrawiam
Dobrze wiedzieć na przyszłość(...)Takie mam po prostu poczucie humoru.(...)

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pn lis 30, 2009 2:40 pm przez Lazy, łącznie zmieniany 1 raz.
ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ