[quote name='ahmed71' post='64972' date='nie, 03 sty 2010 - 23:07']pozdro skrót od pozdrawiam. Moderatorko nie słyszałem żeby w języku polskim było takie słowo" siedo"
odpowiem ci słowami którymi mówili uczeni w piśmie do Jezusa lekarzu ulecz samego siebie
powklejaj swoje teksty w jakiś edytor a następnie pouczaj innych.[/quote]
No tak, najlepsza obrona to atak. Co nie zmienia faktu, że nadal piszesz jak niechluj.
[quote name='ahmed71' post='64972' date='nie, 03 sty 2010 - 23:07']To odnośnie ortografii a co do Islamu, to wiesz tyle co twoi przedmówcy. Dlaczego nie napisaliście o obrzezywaniu kobiet zapomnieliście? Gdzie ta inteligentna osoba przeczytała o grzesznej kobiecej twarzy ale pewnie nie wiecie że nie ma to nic wspólnego z Islamem, tu ją zaskoczę niestety dla niej, większość przyjmujących Islam to kobiety poszukaj sobie na YouTube jak mówią o Islamie i nakładają chusty czy to w Polsce, w Anglii czy w Niemczech większość to kobiety

poza tym wiem to z autopsji.
Szariat ma się dostosować dobre sobie

[/quote]
No ja do szariatu przystosowywać się nie będę.
[quote name='ahmed71' post='64972' date='nie, 03 sty 2010 - 23:07']Islam został objawiony i koniec nikt nie ma prawa go zmieniać czy modyfikować jest aktualny jak kiedyś tak i dziś nie podlega ludzkim widzi mis się. A już na pewno nie, widzimisię jakiegoś bałwochwalcy.[/quote]
Tak samo było z chrześcijaństwem. Na szczęście oni poszli do przodu, a Islam niestety tkwi gdzieś tam na samym początku. Problem z Islamem jest taki, że najgłośniejsze głosy to te radykalne, a także te terrorystów. Niestety, dzięki nim twoja religia postrzegana jest dzisiaj jako zła i zaściankowa, która nie chce się rozwijać.
[quote name='ahmed71' post='64972' date='nie, 03 sty 2010 - 23:07']ps jak wam minęły święta a ksiądz po kolędzie chodził ?Czy wie że macie taki stosunek do kościoła i religii moderatorko już wypisałaś się z kościoła ? a może się boisz że spoczniesz w nieświęconej ziemi

a dzieci ochrzciliście na pewno nie, jak tam wasze ateistyczne sumienia nie wskazują wam waszej hipokryzji ?[/quote]
Nie mam kogo chrzcić, do kościoła nie należę, a w jakiej ziemi spocznę to mnie mało obchodzi.
P.S. Jakiekolwiek problemy z moim sposobem moderacji proszę zgłaszać do mnie na PW, a nie pisać dygresji w temacie.
P.S. 2 I nie atakuj użytkowników za to, że wyrażają swoje zdanie. Ani to inteligentne, ani potrzebne. Chcesz nam opowiedzieć co nieco o swojej religii, proszę bardzo, ale na spokojnie.