Na brzegu wyspy Plum (Plum Island) odnaleziono częściowo rozkładające się zwłoki mężczyzny posiadającego "bardzo długie palce". Znaleziska dokonali strażnicy pilnujący miejsca, które jest terenem zamkniętym.
<div align='center'>[ external image ]</div>
<div align='center'><!--sizeo:1--><!--/sizeo--><i>Centrum badań nad chorobami zwierzęcymi zamknięte w 1995 roku (fot. Ap Photo/Ed Betz)</i><!--sizec--><!--/sizec-->
</div>
Na wyspie Plum przed laty amerykański rząd utrzymywał pilnie strzeżone laboratorium prowadzące badania m.in. nad groźnymi odzwierzęcymi chorobami wirusowymi. Jego działalność została zaprzestana w 1995 roku. Budynki nadal istnieją i są chronione ponieważ przechowywane są tam wciąż szczepionki.
Policja podaje, iż denat był czarnoskórym, dobrze zbudowanym mężczyzną z nietypowymi "długimi palcami". Niebawem zostanie przeprowadzona autopsja. Wstępne oględziny nie wykazały obrażeń na jego ciele.
Wyspa Plum wskazywana jest jako miejsce potencjalnego ataku terrorystycznego ze względu na przechowywane tam nadal szczepy wirusów, między innymi świńskiej grypy.
<i>Na podstawie <a href="http://www.longislandpress.com/2010/01/ ... and-shore/" target="_blank">longislandpress</a></i>
Dziwne ludzkie zwłoki odnalezione na wyspie Plum, USA
Dziwne ludzkie zwłoki odnalezione na wyspie Plum, USA
Ostatnio zmieniony pn sty 18, 2010 9:21 pm przez Rysiek23, łącznie zmieniany 1 raz.
- CanisLupus
- Infrańczyk
- Kontakt:
Re: Dziwne ludzkie zwłoki odnalezione na wyspie Plum, USA
Moze to pianista 

- CanisLupus
- Infrańczyk
- Kontakt:
<!--quoteo(post=65274:date=19 styczeń 2010 - 09:53:name=Pantanal)--><div class='quotetop'>CYTAT(Pantanal @ 19 styczeń 2010 - 09:53) <a href="index.php?act=findpost&pid=65274"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Długość palców o niczym nie świadczy... Oczywiście zależy, jak długie to palce.
Czasami niektórzy z was mogliby zastanowić się nad treścią swego postu.
Co do tej informacji, może być to zwyczajny zbieg okoliczności, natomiast osobiście jestem przekonany, że w wielkich laboratoriach dokonuje się eksperymentów, które są nieetyczne z punktu widzenia jawnej nauki. Tylko nikt o nich nie wie... To jakieś moje wewnętrzne przekonanie wynikające z tego, że wiele instytucji działa jak telewizja. Widz zna tylko część prawdy, zaś to co dzieje się "poza kamerą" jest czasem bardzo odbiegające od naszych wyobrażeń na dany temat...<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Jesli chodzi o mojego posta to to byl zart...
PS. Tamten avatarek byl lepszy
Czasami niektórzy z was mogliby zastanowić się nad treścią swego postu.
Co do tej informacji, może być to zwyczajny zbieg okoliczności, natomiast osobiście jestem przekonany, że w wielkich laboratoriach dokonuje się eksperymentów, które są nieetyczne z punktu widzenia jawnej nauki. Tylko nikt o nich nie wie... To jakieś moje wewnętrzne przekonanie wynikające z tego, że wiele instytucji działa jak telewizja. Widz zna tylko część prawdy, zaś to co dzieje się "poza kamerą" jest czasem bardzo odbiegające od naszych wyobrażeń na dany temat...<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Jesli chodzi o mojego posta to to byl zart...

PS. Tamten avatarek byl lepszy

- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
Może był przypadkową ofiarą tych mikrobów.Albo ewentualnie został potraktowany przez white power za obiekt eksperymentu.Jednak wydaje mi się , ze to może jakiś bezdomny ale skąd bezdomny na strzeżonej wyspie:)No ciekawie może nieudany eksperyment próbował uciec? 

Ostatnio zmieniony wt sty 19, 2010 3:37 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
- CanisLupus
- Infrańczyk
- Kontakt:
<!--quoteo(post=65301:date=19 styczeń 2010 - 17:37:name=UFOWORLDNEWS)--><div class='quotetop'>CYTAT(UFOWORLDNEWS @ 19 styczeń 2010 - 17:37) <a href="index.php?act=findpost&pid=65301"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Może był przypadkową ofiarą tych mikrobów.Albo ewentualnie został potraktowany przez white power za obiekt eksperymentu.Jednak wydaje mi się , ze to może jakiś bezdomny ale skąd bezdomny na strzeżonej wyspie:)No ciekawie może nieudany eksperyment próbował uciec?
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Czarny IT

Czarny IT

Mi się wydaje, że długie palce do szczepionki mają się jak piernik do wiatraka. Być może umarł z powodu jakiegoś paskudztwa, ale artykuł sam w sobie jest z deczka dziwny.