Chemtrails czy smugi kondensacyjne?

Listy forumowiczów i czytelników. Podziel się swoim niezwykłym przeżyciem!
hm0
Infranin
Kontakt:

Re: Chemtrails czy smugi kondensacyjne?

Post autor: hm0 »

[quote name='dino_24' post='65265' date='18 styczeń 2010 - 16:47'][attachment=844:chemitrails.jpg]

???? - smuga z samolotu[/quote]

To jest wg Ciebie smuga z samolotu...? Bez komentarza :D
dino_24
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: dino_24 »

[quote name='B52' post='65263' date='18 styczeń 2010 - 15:15']Przestańcie szukać teorii spiskowych za każdym rogiem :)[/quote]

Nikt nie szuka teorii spiskowych , one same wyrastają jak ''grzybki po deszczu'' , wszystkiego nie da się

ukryć przed ''ciekawskimi'' .

[attachment=845:chemtrail_inners3a.jpg]

Co na pokładzie ''pasażerskiego'' B - 777 , robią te ''URZĄDZENIA'' ?

[attachment=846:Inside_B...5_211713.jpg]

Tutaj mamy ''próbkę'' porównawczą luku pasażerskiego w wersji oficjalnej i ''półoficjalnej'' ;) ,

dalej dotyczy to B - 777 w wersji ''cywilnej''

[attachment=847:chemtrai...nd2forum.jpg]

[attachment=848:chemtrai...nd3forum.jpg]

Mam pytanko , co robią powyższe ''urządzenia'' wmontowane w samolot , który jest w barwach cywilnych ??
dino_24
Homo Infranius
Kontakt:

[quote name='hm0' post='65266' date='18 styczeń 2010 - 17:50']To jest wg Ciebie smuga z samolotu...? Bez komentarza :D[/quote]

Witaj !

Nikt nie jest ''mądrością'' . ''Wkleiłem'' , to co ''wkleiłem'' , jeżeli FAŁSZ , to popełniłem GO , za ''żródłem'' .

Pozdrawiam !

Post scriptum :

Jeżeli moja ''bzdura'' , chylę głowę pod ''topór'' :)
Ostatnio zmieniony wt sty 19, 2010 4:47 pm przez dino_24, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Rysiek23 »

Dino_24 przeczytaj opis pod zdjęciem wnętrza samolotu.
dino_24
Homo Infranius
Kontakt:

[quote name='hm0' post='65266' date='18 styczeń 2010 - 17:50']To jest wg Ciebie smuga z samolotu...? Bez komentarza :D[/quote]

Witaj !

Wracając raz jeszcze do zdięcia , nie wiem czy to ''smuga z samolotu'' , nie mniej jednak , powyższa

''chmura'' jest bbbbaardzo dziwna ( ja jeszcze takiego dziwoląga nie widziałem ) .

Poniżej ''wrzucam'' link - podobna ''chmurka'' .

http://www.youtube.com/watch?v=CD31v4dO4Ng...re=channel_page

Ocenę pozostawiam tobie .

Pozdrawiam
hm0
Infranin
Kontakt:

Post autor: hm0 »

Wystarczy _chcieć_ znaleźć wyjaśnienie zamiast doszukiwania się bzdurnych spisków:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...wnFromPlane.jpg

Zachęcam również do porozmawiania na ten temat z pilotami na którymś z forum branżowych. Może oni ujawnią czy świadomie trują ludzi :D
Awatar użytkownika
Conspiracy
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Post autor: Conspiracy »

Jestem Głosem Twoich Myśli...

[ external image ]

Kiedy leżę w łóżku, mam mroczną przeszłość!
Awatar użytkownika
Ameno
Infrzak
Kontakt:

Post autor: Ameno »

Któregoś ranka wstałam i niebo było takie jakby ktoś grabiami zaorał,czy to chemtraile?Nie znam się na tym,proszę o odp. [ external image ] [ external image ] [ external image ]
Awatar użytkownika
arek
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: arek »

To nie są chmury powstajace po przelocie samolotów tylko klasyczna fala .
9. Prądy falowe

Wzrost prędkości przepływającego nad zboczem powietrza powoduje, wraz ze wzrostem ciśnienia dynamicznego strugi powietrza, spadek ciśnienia statycznego w tej strudze. To z kolei jest przyczyną zwężenia się przepływającej nad zboczem strugi powietrza. W ten sposób zostaje zapoczątkowany ruch falowy powietrza, który jest wynikiem sumowania się prędkości postępowej i prędkości pionowej ruchu drgającego poszczególnych cząstek powietrza. Ruch taki jest możliwy w masie powietrza o równowadze stałej. Dla lepszego zrozumienia - ściślej mówiąc dla lepszego wyobrażenia sobie, jak to wygląda - radzę przypomnieć sobie powstawanie takich właśnie fal na powierzchni wody za kamieniem leżącym na dnie nurtu płytkiej rzeczki.

Zjawisko ruchu falowego przedstawia się prosto i przejrzyście, gdy prędkość wiatru jest ustalona, a przeszkodę wywołującą ruch falowy stanowi pojedyncze pasmo górskie (rys. 18). Inaczej przedstawi się sytuacja, gdy pasm górskich będzie kilka lub gdy dodatkowo będzie się zmieniać prędkość wiatru. Możemy wtedy mieć do czynienia ze zjawiskiem nakładania się fal, a więc z ich interferencją. Wskutek interferencji następne fale mogą powiększać się (gdy się dodają) lub zanikać (gdy się odejmują). Przy stałej (oczywiście) odległości pasm górskich zmiana prędkości wiatru może wpłynąć na sumowanie się lub odejmowanie amplitudy falowania.

[ external image ]

klik do całości

Ciekawy jest samolot widoczny na zdjęciu 3
Ostatnio zmieniony pn lut 06, 2012 6:26 pm przez arek, łącznie zmieniany 1 raz.
<a href="http://www.wmgu-olsztyn.prv.pl">wmgu-olsztyn.prv.pl</a>
ODPOWIEDZ

Wróć do „RELACJE I HISTORIE CZYTELNIKÓW”