''Przez życie z Ufo''
Re: ''Przez życie z Ufo''
Xion80:No coz mysle tak.Tematem ktorym sie zajmujesz,zdominowal cie zupelnie.Ijest to normalne.Twoja podswiadomosc lyka wszystko jak mlody pelikan zabe,a potem ci to wszystko wciska w roznych formach.Rozumiem twoje podekscytowanie sprawa ale spoko "co ma wisiec...bedzie wisiec :rolleyes:
:rolleyes:
Adrian744.jest na ZERIONIE oblatuje nowy model mysliwca
Adrian744.jest na ZERIONIE oblatuje nowy model mysliwca
Ostatnio zmieniony czw wrz 03, 2009 4:49 pm przez MARCO, łącznie zmieniany 1 raz.
Byliśmy Gdzie Jesteście Będziecie Gdzie Jesteśmy
Marco Xiona nie wchodzi na forum od sierpnia a Ty chcesz go teraz zjechac?
TO ma byc zabawne?
TO ma byc zabawne?
Adrian744; :rolleyes: Nie ,to nie tak,myslalem tylko wyluzowac troche,no ale jesli kogos urazilem,no to sory
Pamietam, ze opisywal date 20.07.09r i ze cos sie wydarzy tego dnia, i pare dni przed ta data przestal wchodzic na GG i na forum tez go nie ma wogole.
Zna ktos go moze z reala i wie co sie z nim dzieje?
@MARCO
Spoko
Zna ktos go moze z reala i wie co sie z nim dzieje?
@MARCO
Spoko

[quote name='Pantanal' post='60744' date='sob, 05 wrz 2009 - 18:49']Masz na mysli to, ze na jego miasto spadło Nibiru, a potem zalała go fala powodziowa (a na końcu przyszedł Jackowski i sie zaśmiał - ha ha!)... ?[/quote]
Co za wredna wypowiedz!!! Powinna być ukarana przynajmniej dwutygodniowym banem na posty.
Co się tak go czepiasz, co? Przeszkadza ci ktoś kogo nie ma już długo na forum? Może odpoczywa na wakacjach z rodziną??? W końcu jeśli nawet co, to Nie ma co się dziwić ze nie którzy odchodzą z forum bez słowa pożegnania skoro się ich piętnuje z braku czasu...
W końcu oczernianie co nie których I pisanie o dupie Maryny staje się normalką na tym forum...
A adminy śpią, przyklaskują czekając na rozwój wydarzeń, bo przecież nikt nic nie zgłaszał, a jak zgłosi to niech idzie sobie załatwić na priva!!!
I gdzie te stare zaje...biste forum z przed roku...
Bo jak na razie to się okaże ze opłacanie serwera stanie się kosztowne I bez sensu.
Ranga Infry spada i to nie jest tylko moje zdanie. A pewna grupa "Rywina" się dobrze bawi a reszta choć nie wszyscy, przyklaskują i przytakują tej całej szopce.
Co za wredna wypowiedz!!! Powinna być ukarana przynajmniej dwutygodniowym banem na posty.
Co się tak go czepiasz, co? Przeszkadza ci ktoś kogo nie ma już długo na forum? Może odpoczywa na wakacjach z rodziną??? W końcu jeśli nawet co, to Nie ma co się dziwić ze nie którzy odchodzą z forum bez słowa pożegnania skoro się ich piętnuje z braku czasu...
W końcu oczernianie co nie których I pisanie o dupie Maryny staje się normalką na tym forum...
A adminy śpią, przyklaskują czekając na rozwój wydarzeń, bo przecież nikt nic nie zgłaszał, a jak zgłosi to niech idzie sobie załatwić na priva!!!
I gdzie te stare zaje...biste forum z przed roku...
Bo jak na razie to się okaże ze opłacanie serwera stanie się kosztowne I bez sensu.
Ranga Infry spada i to nie jest tylko moje zdanie. A pewna grupa "Rywina" się dobrze bawi a reszta choć nie wszyscy, przyklaskują i przytakują tej całej szopce.
Ostatnio zmieniony sob wrz 05, 2009 6:46 pm przez jerry, łącznie zmieniany 1 raz.
Ukryta Tajemnica M. Nighta Shyamalana
(The Buried Secret of M. Night Shyamalan)
"Prawdziwe tajemnice dotrzymują się same"
"Każdy ma swoje tajemnice, życie bez tajemnic byłoby nudne, nieprawdaż?
[ external image ]
[ external image ]
[quote name='Pantanal' post='60747' date='sob, 05 wrz 2009 - 21:11']Ech człowieku małej wiary...
Nie skomentuje. Ale lubie twoje dogłębne analizy.[/quote]
Ech człowieku dużej wiary...
Tak nie dawno dużo osób stanęło za tobą gdy miałeś problemik i teraz się ... wywyższasz takimi płaskimi postami? Pamiętaj iż może się powtórzyć dzień że dostaniesz w dupkę lecz nikt już za tobą nie stanie i sobie pujdziesz bo cię wyśmieją co nie którzy... a pozostaną po tobie również tylko różne śmieszne i mniej śmieszne... dogłębne analizy w postaci historii archiwum HTML.
Pozdrawiam.

Ech człowieku dużej wiary...

Pozdrawiam.
Ukryta Tajemnica M. Nighta Shyamalana
[ external image ]
[ external image ]
dajcie spokoj,mysle nie warto sie jeżyć,wszyscy jesteśmy tutaj żeby czemuś zaradzic.Jesli ktos juz tu wszedl,to nie malo.I ja osobiscie ciesze sie bardzo,choc jestem od niedawna.Dobrze ze jest ktos,kto odrobine mysli.Mowie o nas wszystkich.Czy mozemy zaradzic?Tego nie wiem ale posluchajmy sie wszyscy co myslimy i co nas nurtuje,a wiecie doskonale ze jest tego sporo.Wiadomo ze ile ludzi tyle pomyslow i zawsze znajda sie jakies nieporozumienia,to logiczne,bywaja w domu sa i tu.Ale tak;jesli zaczniemy sie rozumiec,zaczniemy rozmawiac i oby nas bylo jak najwięcej.{Kleszcze żyją na psie i sobie chwalą,no mysle pies jest innego zdania,ma biedaczycho problemy z pozbyciem sie ich.Mysle ze my ZWYKLI mamy ten sam problem. Co wy na to?
dajcie spokoj,mysle nie warto sie jeżyć,wszyscy jesteśmy tutaj żeby czemuś zaradzic.Jesli ktos juz tu wszedl,to nie malo.I ja osobiscie ciesze sie bardzo,choc jestem od niedawna.Dobrze ze jest ktos,kto odrobine mysli.Mowie o nas wszystkich.Czy mozemy zaradzic?Tego nie wiem ale posluchajmy sie wszyscy co myslimy i co nas nurtuje,a wiecie doskonale ze jest tego sporo.Wiadomo ze ile ludzi tyle pomyslow i zawsze znajda sie jakies nieporozumienia,to logiczne,bywaja w domu sa i tu.Ale tak;jesli zaczniemy sie rozumiec,zaczniemy rozmawiac i oby nas bylo jak najwięcej.{Kleszcze żyją na psie i sobie chwalą,no mysle pies jest innego zdania,ma biedaczycho problemy z pozbyciem sie ich.Mysle ze my ZWYKLI mamy ten sam problem. Co wy na to?
[quote name='Xion80' post='44097' date='06 listopad 2008 - 16:14']Następna noc, tez była bardzo ciekawa, bo jak poszedłem spać, to miałem ciekawy sen w którym jak bym jeździł samochodem i widział i oglądał z tego samochodu miasto, ale jak bym patrzył oczami jakiejś osoby, siedzącej z tyłu na fotelu w samochodzie. Jeździliśmy po jakimś mieście, dużo ulic, jakby jakieś centrum, ciągle ulice i mosty i tak cały czas. Potem widziałem zapisaną kartkę w całości, ale za moment się jakby zamazała i widziałem tylko pierwsze słowo napisane na kartce papieru. Słowo to zaczynało się na. Zagł, albo, zag , albo zgad, potem też widziałem napis, chile lub chille. To może oznaczać, jakieś miasto, państwo lub jeszcze coś innego, trudno określić. Jak już się budziłem, ale jeszcze spałem, to zacząłem widzieć właśnie przez ten biały prostokąt, (jakby w głowie otworzył się kanał komunikacyjny) ten biały mały obiekt Ufo, ten sam co przy WTC i widzę pilota tego obiektu ufo, jak się na mnie patrzy, widziałem jego oczy, były niesamowite, wyglądały jak dwie lampy, lub dwie świece, świecące mocnym białym światłem, nie wiem, mam takie przeczucie, że ten sterujący tym statkiem, ma niesamowitą jakby moc i siłę ,mógłby zrobić właściwie co zechce. Widziałem jeszcze przez chwile ten statek i kanał się zamkną, to było na prawdę niezłe, byłem miło zaskoczony tym co zobaczyłem. Tu taj muszę powiedzieć, że to co widziałem, jest dla mnie bardzo nie jasne, a właściwie to mam wiele torii, więc nie mogę tego jeszcze rozpracować. To wszystko może się kojarzyć z Chile to jest państwo, Chille to miasto we Francji. Jeśli chodzi o to słowo, to może oznaczać zagładę czegoś lub, że zostanie zgładzone. Jest bardzo wiele możliwości, ale w każdym bądź razie, nie mam pojęcia co może się stać. Myślę że na pewno chodzi o zagładę- typu kataklizm, czyli trzęsienie ziemi, Erupcja, huragany itp. Tylko, że na dużą skale tak jak to było ostatnio w Chinach, Chile może być następne. A tak na prawdę, to się jeszcze okaże o co chodzi.
CDN . . . .
jakiś czas temu, śniło mi się jak widzę Prezydenta Iranu Mahmuda Ahmadineżada. Wildze go w pozycji na kolanach, jak by się modlił i widzę, że rozmawia z Mężem w białej szacie z kimś bardzo potężnym (Jest to ten sam Mąż w białej szacie którego i ja widziałem w maju 2007 r). Widzę że prezydent strasznie płakał i jak by go błagał o coś? czy nie mogło by się stać inaczej, a mąż mówi, że tak musi się stać i widzę, że prezydent jest strasznie smutny i płacze. Wstał poszedł do jakby takiej wiaty, tam gdzie przebywają jego generałowie i powiedział do nich, przejmujecie dowództwo i widziałem jak Ci generałowie patrzą przez swoje lornetki i oczekują w pełnej gotowości na coś co ma nadejść, jakby wiedzieli, że to nadejdzie. A Potem jak bym był u siebie w w domu w Warszawie i patrze z okna i widzę jak nadlatuje rakieta typu tomahawk- taka cała biała. I widzę jak spada na Warszawę, ale jakby zabrakło jej paliwa, lub się popsuła dlatego spadła, ale nie wybuchła tylko się wbiła w ziemie.
Ta rakieta w tym śnie, to była na 100% tomahawk http://www.fas.org/man/dod-101/sys/smart/bgm-109.htm
Prezydent Iranu . http://www.rzeczpospolita.pl/pics/05/21162608.jpg
CDN . . . . . . .[/quote]
Prosze niedowiarki
CDN . . . .
jakiś czas temu, śniło mi się jak widzę Prezydenta Iranu Mahmuda Ahmadineżada. Wildze go w pozycji na kolanach, jak by się modlił i widzę, że rozmawia z Mężem w białej szacie z kimś bardzo potężnym (Jest to ten sam Mąż w białej szacie którego i ja widziałem w maju 2007 r). Widzę że prezydent strasznie płakał i jak by go błagał o coś? czy nie mogło by się stać inaczej, a mąż mówi, że tak musi się stać i widzę, że prezydent jest strasznie smutny i płacze. Wstał poszedł do jakby takiej wiaty, tam gdzie przebywają jego generałowie i powiedział do nich, przejmujecie dowództwo i widziałem jak Ci generałowie patrzą przez swoje lornetki i oczekują w pełnej gotowości na coś co ma nadejść, jakby wiedzieli, że to nadejdzie. A Potem jak bym był u siebie w w domu w Warszawie i patrze z okna i widzę jak nadlatuje rakieta typu tomahawk- taka cała biała. I widzę jak spada na Warszawę, ale jakby zabrakło jej paliwa, lub się popsuła dlatego spadła, ale nie wybuchła tylko się wbiła w ziemie.
Ta rakieta w tym śnie, to była na 100% tomahawk http://www.fas.org/man/dod-101/sys/smart/bgm-109.htm
Prezydent Iranu . http://www.rzeczpospolita.pl/pics/05/21162608.jpg
CDN . . . . . . .[/quote]
Prosze niedowiarki

[quote name='Adrian744' post='67078' date='02 marzec 2010 - 23:55']Prosze niedowiarki
[/quote]i co to wnosi do tematu ?

Jak wiadomo powszechnie niedawno a dokladnie pare dni przed napisaniem tego postu w Chile bylo trzesienie ziemi, odswiezylem ten post by pokazac wam, ze Xion jednak przewidzial to wydarzenie...