[ external image ]Latem 2002 roku obsługa radaru wykryła niezidentyfikowany obiekt, który pojawił się w okolicach Przemyśla i zmierzał ku granicy z Ukrainą. Wedle relacji, uzyskane w czasie obserwacji dane nie pozwoliły na zakwalifikowanie go do którejkolwiek z grup konwencjonalnych obiektów. Czy to kolejny dowód na istnienie UFO będących cudownymi tworami niezidentyfikowanej techniki? Tylko jakiej?
SZCZEGÓŁY
Podkarpackie: UFO na radarze?
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
Re: Podkarpackie: UFO na radarze?
Świetna relacja Arka.Kolejny trop w pogoni za nieuchwytnym UFO.Oby tak dalej i jak najwięcej takich relacji ze strony Panów w mundurach niekoniecznie strażackich.
Z całym szacunkiem dla Arka, ale ów pan w mundurze zrobił sobie chyba niesmaczny żart. Powstrzymam się od komentarza.
Pozdrawiam wszystkich.
Pozdrawiam wszystkich.
-
- Homo Infranius Plus
- Kontakt:
Ten fragment jest dla mnie najciekawszy...
Wyklucza to wszelkiego rodzaju samoloty, nie wspominając już tutaj o chińskich lampionach...
Xedos napisał :
Z całym szacunkiem dla Arka, ale ów pan w mundurze zrobił sobie chyba niesmaczny żart. Powstrzymam się od komentarza.
Chciałbym również poznać twój komentarz, a może jest on tak absurdalny, że aż nie chcesz dlatego go tutaj umieścić...
Zacząłem namierzać sygnał i okazało się, iż ten obiekt w ciągu 10 sekund zmienił swoje położenie o 90 stopi względem mojej pozycji, a znajdował się w odległości około 10 km od naszego posterunku, więc przeliczając szybko, obiekt w ciągu 10 s. pokonał odległość wynoszącą około 14 km, czyli poruszał się z prędkością około 5000 km/h, co jest wynikiem nieosiągalnym dla żadnego znanego mi samolotu.
Wyklucza to wszelkiego rodzaju samoloty, nie wspominając już tutaj o chińskich lampionach...
Xedos napisał :
Chciałbym również poznać twój komentarz, a może jest on tak absurdalny, że aż nie chcesz dlatego go tutaj umieścić...
xedosie zawsze istnieje taka możliwość ale ten Pan prosił mnie abym raczej tego nie upubliczniał (zrobiłem inaczej myślę że mi wybaczy)dlatego wykreśliłem takie słowa aby go nie można było zidentyfikować. A dlaczego miałby kłamać jeśli tak to dlaczego nie skłamał podając na 2009 rok tylko 2002 ? Zresztą xedosie wiem od innej osoby która służyła na Balicach iż takie dziwne niezidentyfikowane echa są rejestrowane to nic nowego.
Ja niestety nie znam się na radarach Ty tak dlatego jako ekspert w tej dziedzinie oświeć nas wszystkich jeśli ktoś sobie zrobił żart trzeba to wytłumaczyć.
Ja niestety nie znam się na radarach Ty tak dlatego jako ekspert w tej dziedzinie oświeć nas wszystkich jeśli ktoś sobie zrobił żart trzeba to wytłumaczyć.
Ok. Arku, w wolnej chwili wyjaśnię o co chodzi, podeślę info. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony pt mar 26, 2010 12:56 pm przez xedos, łącznie zmieniany 1 raz.