Zdjęcie z lubelszczyzny
Zdjęcie z lubelszczyzny
Z poczty INFRA:
Witam
Zdjęcie które przesyłam zostało wykonane w jednej z podlubelskich wsi.
Fotografowałem całą okolicę.Po powrocie do mojego rodzinnego miasta przeglądałem fotografie i przypadkowo odkryłem pewną dziwną rzecz.
Pozdrawiam
[ external image ]
Co o tym myślicie?
Witam
Zdjęcie które przesyłam zostało wykonane w jednej z podlubelskich wsi.
Fotografowałem całą okolicę.Po powrocie do mojego rodzinnego miasta przeglądałem fotografie i przypadkowo odkryłem pewną dziwną rzecz.
Pozdrawiam
[ external image ]
Co o tym myślicie?
Ostatnio zmieniony sob mar 27, 2010 8:06 am przez Rysiek23, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Zdjęcie z lubelszczyzny
Za mały rozmiar zdjęcia aby móc się przyjrzeć co to jest ?
Zdjęcie w oryginalnym rozmiarze TUTAJ
-
- Infrzak
- Kontakt:
Wybacz Ryśku ale jaja se robicie? Ewidentnie widać ze to chmurka. Mała , maciupeńka z naszego punktu wiedzenia chmurka.
[ external image ]
[ external image ]
"Jestem pieprzonym sceptykiem tak że mnie i tak nie przekonasz o swojej racji."
[quote name='Ghost Rider' post='68065' date='27 marzec 2010 - 22:49']Wybacz Ryśku ale jaja se robicie? Ewidentnie widać ze to chmurka. Mała , maciupeńka z naszego punktu wiedzenia chmurka.[/quote]
To chyba Ty chmur nie umiesz zupełnie rozpoznawać bo raz że to na 100 % nie chmura lecz moim zdaniem owad naświetlony lampą błyskową sądzę tak ponieważ podczas używania lampy można uzyskać takie właśnie efekty u mnie w ten sposób wychodziły komary. Dla mnie to owad !
To chyba Ty chmur nie umiesz zupełnie rozpoznawać bo raz że to na 100 % nie chmura lecz moim zdaniem owad naświetlony lampą błyskową sądzę tak ponieważ podczas używania lampy można uzyskać takie właśnie efekty u mnie w ten sposób wychodziły komary. Dla mnie to owad !
Uważam że jest to jakiś błąd aparatu cyfrowego. Albo ktoś się bawił w edytorze.
-
- Infrzak
- Kontakt:
[quote name='azor']To chyba Ty chmur nie umiesz zupełnie rozpoznawać bo raz że to na 100 % nie chmura lecz moim zdaniem owad naświetlony lampą błyskową sądzę tak ponieważ podczas używania lampy można uzyskać takie właśnie efekty u mnie w ten sposób wychodziły komary. Dla mnie to owad ![/quote]
Dobra, nie będę się sprzeczał. Dziś dokładniej przyjrzałem się zdjęciu. Fakt nie jest to chmurka. Ale na pewno nie żadne ufo jak dumnie jest podpisane zdjęcie.
Dobra, nie będę się sprzeczał. Dziś dokładniej przyjrzałem się zdjęciu. Fakt nie jest to chmurka. Ale na pewno nie żadne ufo jak dumnie jest podpisane zdjęcie.
[ external image ]
[ external image ]
"Jestem pieprzonym sceptykiem tak że mnie i tak nie przekonasz o swojej racji."
Dziś na temat słów kilka w audycji Infra-Fakty 

[quote name='Ghost Rider' post='68085' date='28 marzec 2010 - 15:18']Dobra, nie będę się sprzeczał. Dziś dokładniej przyjrzałem się zdjęciu. Fakt nie jest to chmurka. Ale na pewno nie żadne ufo jak dumnie jest podpisane zdjęcie.[/quote]
A więc najpierw się ogląda a potem ocenia a nie odwrotnie. A UFO nie oznacza automatycznie E.T w ''stateczku'' to tylko międzynarodowy skrót to wszystko
A więc najpierw się ogląda a potem ocenia a nie odwrotnie. A UFO nie oznacza automatycznie E.T w ''stateczku'' to tylko międzynarodowy skrót to wszystko

- Staszewski
- Infrzak
- Kontakt: