Kręgi zbożowe czyli piktogramy
Re: Kręgi zbożowe czyli piktogramy
To, co zaproponował Rysiek (?) moim zdaniem to dno, jednak to, co chcę pokazać wam za chwilę, to praktycznie dno, dna i wodorosty. Jakiś czas temu, kiedy obejrzałem ten materiał, pomyślałem, że to żart Janka Szymańskiego. Rozpatrywałem to w kontekście naszych wielogodzinnych rozmów, działań, prac. Tym bardziej jestem zdziwiony wnioskami, które tutaj usłyszałem. Dzisiaj wiem, że zmarnowałem w Wylatowie swój czas, jak widać teoria kosmitów i New Age zrobiły swoje. Moim zdaniem wiele osób zostało wprowadzonych na mieliznę, co tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że Wylatowo jako akcja obliczone było na coś zupełnie innego.
Film1
Film2
Film3
Tylko ze względu na dawne czasy powstrzymam się od bardzo ostrego komentarza.
Film1
Film2
Film3
Tylko ze względu na dawne czasy powstrzymam się od bardzo ostrego komentarza.
Ostatnio zmieniony pn kwie 05, 2010 1:07 am przez xedos, łącznie zmieniany 1 raz.
Szkoda, że temat zszedł na manowce. I tak naprawdę gadka toczy się o niczym.
Znalazłem ciekawy artykuł może ktoś już czytał Geometrie zbożowych Piktogramów.
link: http://www.eioba.pl/a70853/geometrie_zbozo...ogramow_czesc_i
link: http://www.eioba.pl/a70853/geometrie_zbozo...ogramow_czesc_i
[quote name='Przemek' post='68345' date='05 kwiecień 2010 - 18:44']Szkoda, że temat zszedł na manowce. I tak naprawdę gadka toczy się o niczym.
link: http://www.eioba.pl/a70853/geometrie_zbozo...ogramow_czesc_i[/quote]
Dlaczego na manowce? Pokazałem w tych dwóch filmach w jaki sposób może różnić się nasze podejście do agroformacji a i Xedos dołożył swoje. Myślę, że szczególnie te filmy dr Szymańskiego są godne uwagi. Tak czy inaczej sprawa wydaje się być otwarta, ten sezon na pewno przyniesie wiele nowych formacji i, na co liczę, być może w końcu jednolitą teorię.
link: http://www.eioba.pl/a70853/geometrie_zbozo...ogramow_czesc_i[/quote]
Dlaczego na manowce? Pokazałem w tych dwóch filmach w jaki sposób może różnić się nasze podejście do agroformacji a i Xedos dołożył swoje. Myślę, że szczególnie te filmy dr Szymańskiego są godne uwagi. Tak czy inaczej sprawa wydaje się być otwarta, ten sezon na pewno przyniesie wiele nowych formacji i, na co liczę, być może w końcu jednolitą teorię.
filmy są godne uwagi zgadzam się. Ale mam na myśli gadki o FN.
[quote name='RysiekINFRA' post='68346' date='05 kwiecień 2010 - 19:01']Dlaczego na manowce? Pokazałem w tych dwóch filmach w jaki sposób może różnić się nasze podejście do agroformacji a i Xedos dołożył swoje. Myślę, że szczególnie te filmy dr Szymańskiego są godne uwagi. Tak czy inaczej sprawa wydaje się być otwarta, ten sezon na pewno przyniesie wiele nowych formacji i, na co liczę, być może w końcu jednolitą teorię.[/quote]
Teorią jest to, że kręgi zrobili "kosmici", prawdą jest, że zrobili je ludzie. Koniec, kropka.
Teorią jest to, że kręgi zrobili "kosmici", prawdą jest, że zrobili je ludzie. Koniec, kropka.
Wiec ja poprosze zdjęcia i inne dowody na działalnośc ludzi.
Ależ nikt nie atakuje Twojej wiary w źródło powstawania kręgów, ponieważ wierzysz w co chcesz. Pamiętaj tylko, żeby przedstawić dowody na działalność kosmitów, etc, na wypadek gdybyś chciał przekonać innych. Możliwie unikaj w nich linków do YT, ejoba i fn©. 

W filmach jest przedstawiona teoria, zresztą wiele badań było przeprowadzanych. Ale ja chciałbym dowody jeśli ktoś mówi, że to ludzie. Możemy sie spierać co do róznych piktogramów, ale spieranie się z tezą, że wszystkie formacje to dzieło ludzi jest nieuzasadnione. I nie mówie tu tylko o Wylatowie ale ogólnie o zjawisku jako całości.
- Niekwestionowany96
- Infranin
- Kontakt:
Tak jak i Przemek tak ja proszę o dowody w tej sprawie ?. Nalegaliście abyśmy udowodniali wam coś za pomocą oczywistych dowodów tak więc tego samego wymagam teraz od was. I tylko czekam na wasze głupie gadanie 

</div>
Nie wiem czy to u mnie coś się psuję czy na forum ale nie mogłem napisać posta w taki sposób jaki chciałem używając opcji "Add Reply".
"W filmach jest przedstawiona teoria, zresztą wiele badań było przeprowadzanych. Ale ja chciałbym dowody jeśli ktoś mówi, że to ludzie. "
No to ja w takim razie czekam na dowody, jeśli ktoś pisze, że to kosmici lub ufo.
"W filmach jest przedstawiona teoria, zresztą wiele badań było przeprowadzanych. Ale ja chciałbym dowody jeśli ktoś mówi, że to ludzie. "
No to ja w takim razie czekam na dowody, jeśli ktoś pisze, że to kosmici lub ufo.