UFO i inne anomalie na zdjęciach Siłanowa

Ufologia, badania, obcy, kontakt i inne kontrowersyjne tematy.
Awatar użytkownika
azor
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

UFO i inne anomalie na zdjęciach Siłanowa

Post autor: azor »

Witam ! Zapewne słyszeliście o arcyciekawych fotkach naukowca Silanowa z Rosji swego czasu pisał o tym ''NŚ''. Polecam jego stronę oraz unikalne zdjęcia z zarejestrowanymi obiektami UFO oraz innymi niewidocznymi zjawiskami niewidocznych dla ludzkiego oka w tym jak twierdzi ''obrazów z przeszłości''. Sądzę że zdjęcia Silanowa doskonale ilustrują zjawisko ''niewidocznych UFO''. Ciekawostką jest to że jego aparat został wykonany ze szczególnym uwzględnieniem na zakres promieniowania UV. Dziś tylko policja dysponuje takimi aparatami ale są szalenie drogie.

Czytając jego uwagi jest kilka spraw, które jak żywo przypominają mi moje własne eksperymenty.

Silanow stwierdza aktywność zjawisk w tym UFO w jednym i tym samym rejonie często nisko nad ziemią oraz pisze to co i ja stwierdziłem zjawiska te są krótkotrwałe liczone w milisekundach stąd rzadkie do uchwycenia. Na widmo UV uczulał mnie swego czasu Bzowski wygląda na to że miał rację.

Druga sprawa kilka zdjęc Bzowskiego oraz Pana Cichockiego spod tzw. Górki Czerniakowskiej sa wręcz identyczne ze zdjęciami Silanowa być możliwe chodzi o to samo zjawisko. Silanow też bierze pod uwagę naturale zjawiska ale tylko niektóre.

Stronka tutaj http://www.silanov.ru/
Awatar użytkownika
azor
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Re: UFO i inne anomalie na zdjęciach Siłanowa

Doprawdy nikogo ten ciekawy temat nie interesuje nawet zagorzałych krytyków aż dziw bierze ?
soudak040771
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Post autor: soudak040771 »

Doprawdy nikogo ten ciekawy temat nie interesuje nawet zagorzałych krytyków aż dziw bierze ?

Jakby to była stronka napisana po angielsku, to pewnie byłoby i większe zainteresowanie, a tak.... :) A co do zdjęć, rzeczywiście ciekawe...
Awatar użytkownika
azor
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

[quote name='soudak' post='68408' date='07 kwiecień 2010 - 21:07']Jakby to była stronka napisana po angielsku, to pewnie byłoby i większe zainteresowanie, a tak.... :) A co do zdjęć, rzeczywiście ciekawe...[/quote]

To uruchomić w przeglądarce tłumacza i zawsze coś sie dowiemy.Szkoda że Silanow udostępnił tylko niewielki procent tych zdjęć ale nawet te ukazują ''coś'' czego nie rejestruje nasz wzrok. Interesuje mnie jak on wykonał ten aparat na jakiej zasadzie działania ?
Awatar użytkownika
revolt
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: revolt »

Może dlatego, że sama strona "nie bangla":)
"Badzcie sceptykami... ale miejcie tez otwarte umysly"

"...nasza Polsko mała - Idź pod prąd !"
ODPOWIEDZ

Wróć do „UFOLOGIA I INNE ZAGADNIENIA”