Katastrofa rządowego samolotu w Smoleńsku
- Staszewski
- Infrzak
- Kontakt:
Re: Katastrofa rządowego samolotu w Smoleńsku
<object width="660" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/YQUCTbg8rio&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/YQUCTbg8rio&hl ... 9&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="660" height="405"></embed></object>
Ostatnio zmieniony ndz kwie 11, 2010 4:06 pm przez Staszewski, łącznie zmieniany 1 raz.
O tempora! O mores!
- Manfredo90
- Infrańczyk
- Kontakt:
Nocne czuwanie przed kościołami i Pałacem Prezydenckim - coś takiego to tylko w Polsce jest możliwe.
I znowu te ogromy ludzi zostana pokazane w TV jacy to my niby religijni jesteśmy, świat zobaczy Polske kościelną.....a tak na prawdę to tylko chwilowa religijność.
I znowu te ogromy ludzi zostana pokazane w TV jacy to my niby religijni jesteśmy, świat zobaczy Polske kościelną.....a tak na prawdę to tylko chwilowa religijność.
- Manfredo90
- Infrańczyk
- Kontakt:
www.zlozkondolencje.pl
haha...Polacy to bardzo pomysłowi naród i żerujący na każdej okazji....25 zł za wyslanie kondolencji przez SMS
haha...Polacy to bardzo pomysłowi naród i żerujący na każdej okazji....25 zł za wyslanie kondolencji przez SMS

Bo zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie żerował na czyjejś śmierci, ale nie zgodzę się, że nocne czuwania są tylko w Polsce. W wielu krajach z powodu śmierci osoby sławnej lub wpływowej robi się coś takiego. To wielu pozwala jakoś rozładować emocje, nie widzę w tym nic dziwnego ani śmiesznego. Jedni tego potrzebują, inni nie.
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
-
- Homo Infranius Plus
- Kontakt:
Orsonie, Twoje wszystkie wypowiedzi świadczą o tym,że nie dostałeś nigdy po łbie... Gdyby ktoś Cię wyzwał i zachowałbyś się jak mężczyzna i przyjąłbyś wyzwanie , to w trakcie ''męskiej rozmowy'', gdy Twój przeciwnik leżał by na ziemi , a Ty osiągnąłbyś nad nim przewagę, to jestem pewny, że gdyby leżał na ziemi, Ty byś go dalej kopał... A jestem tego pewny, bo nie rozumiesz kilku słów,które Ci wcześniej napisałem, że leżącego się nie kopie..... Nie myślałem, że będę musiał te słowa rozwinąć... To, co wypisujesz jest żenujące i tak sobie myślę, że jeżeli Infra chce być na pewnym poziomie, to dyskwalifikuje Cię to jako moderatora na tym portalu...
Pozwolicie, ze zacytuje swietnego posta rodem z onetu:
"Zadziwiał mnie kontrast pomiędzy polskimi i zagranicznymi mediami. Te pierwsze atakowały nieustannie Prezydenta RP często najzwyczajniej ZMYŚLAJĄC rzekome ataki mediów zagranicznych. Np. w środku konfliktu gruzińskiego rosyjskie media nie były nawet w połowie tak wrogie wobec prof. Lecha Kaczyńskiego jak media polskie. Co więcej Rosjanie przyznawali wtedy, że polski prezydent "ma jaja".
M. in. wymyślono rzekome cytaty z Lenina jakimi miał się posługiwać w swojej pracy doktorskiej. Nabrał się na tę mistyfikację nawet poseł Palikot organizując jakiś czas temu publiczne czytanie tej pracy. Okazało się jednak, że pracy doktorskiej takich fragmentów NIE MA I NIGDY NIE BYŁO.
Przeszukiwano terrorystyczno-lewackie portale w celu znalezienia niepochlebnego zdania o Kaczyńskim a następnie robiono z tego wielkie halo. Przekazywano też cudzoziemskim dziennikarzom nieprawdziwe, złośliwie spreparowane informacje. Niektórzy - na szczęście nieliczni - dawali się jednorazowo nabrać. Znam takie przypadki z pierwszej ręki, bo opowiadali mi o tym.
Nie czas teraz osądzać i palcem wskazywać winnych. Smutne i przygnębiające jest jednak samo zjawisko. Wskazuje bowiem na stopień zakompleksienia części Polaków i ich tchórzliwej pogardy dla polskości. Tymczasem Polacy są bohaterami narodowymi wielu krajów. Od Węgier do Chile, od Serbii (posłuchajcie jej hymnu) do Brazylii. Jakiż to kontrast z Polską, gdzie zohydza się wszystkich i wszystko."
Zawsze uwazalem, ze kaczynski jest ofiara nieprzychylnych mediow "polskich". I nigdy nie mialem dobrego zdania o ludziach ktorzy lykaja ta papke. Ludzie niezdolni do jakiegokolwiek analitycznego myslenia. Ot tyle.
"Zadziwiał mnie kontrast pomiędzy polskimi i zagranicznymi mediami. Te pierwsze atakowały nieustannie Prezydenta RP często najzwyczajniej ZMYŚLAJĄC rzekome ataki mediów zagranicznych. Np. w środku konfliktu gruzińskiego rosyjskie media nie były nawet w połowie tak wrogie wobec prof. Lecha Kaczyńskiego jak media polskie. Co więcej Rosjanie przyznawali wtedy, że polski prezydent "ma jaja".
M. in. wymyślono rzekome cytaty z Lenina jakimi miał się posługiwać w swojej pracy doktorskiej. Nabrał się na tę mistyfikację nawet poseł Palikot organizując jakiś czas temu publiczne czytanie tej pracy. Okazało się jednak, że pracy doktorskiej takich fragmentów NIE MA I NIGDY NIE BYŁO.
Przeszukiwano terrorystyczno-lewackie portale w celu znalezienia niepochlebnego zdania o Kaczyńskim a następnie robiono z tego wielkie halo. Przekazywano też cudzoziemskim dziennikarzom nieprawdziwe, złośliwie spreparowane informacje. Niektórzy - na szczęście nieliczni - dawali się jednorazowo nabrać. Znam takie przypadki z pierwszej ręki, bo opowiadali mi o tym.
Nie czas teraz osądzać i palcem wskazywać winnych. Smutne i przygnębiające jest jednak samo zjawisko. Wskazuje bowiem na stopień zakompleksienia części Polaków i ich tchórzliwej pogardy dla polskości. Tymczasem Polacy są bohaterami narodowymi wielu krajów. Od Węgier do Chile, od Serbii (posłuchajcie jej hymnu) do Brazylii. Jakiż to kontrast z Polską, gdzie zohydza się wszystkich i wszystko."
Zawsze uwazalem, ze kaczynski jest ofiara nieprzychylnych mediow "polskich". I nigdy nie mialem dobrego zdania o ludziach ktorzy lykaja ta papke. Ludzie niezdolni do jakiegokolwiek analitycznego myslenia. Ot tyle.
"Badzcie sceptykami... ale miejcie tez otwarte umysly"
"...nasza Polsko mała - Idź pod prąd !"
"...nasza Polsko mała - Idź pod prąd !"
Kolejna tragedia, która niestety podzieliła już Polaków. Od sympatii i antypatii do prezydenta, do decyzji w sprawie zamknięcia supermarketów i hipermarketów. 
Ja jedynie napiszę, że jeśli ktoś nie lubił naszego prezydenta to ma do tego prawo i nie musi teraz ubolewać czy też robić sobie rozrachunku tylko dlatego że on zmarł. Oczywiście pisanie głupich i niestosownych rzeczy nie jest na miejscu, ale myślę że każdy to wie. Także kłótnie z tego powodu też są nie na miejscu i są głupie.
Ja osobiście nie przepadałem za naszym prezydentem oraz nie przepadam za jego bratem i szczególnie nie przeżywam tej tragedii, jednak zachowuję powagę w tym co mówię, piszę a także w tych tragicznych dniach. Bądźmy poważni dla każdego człowieka, uszanujmy go i uszanujmy jego zdanie.

Ja jedynie napiszę, że jeśli ktoś nie lubił naszego prezydenta to ma do tego prawo i nie musi teraz ubolewać czy też robić sobie rozrachunku tylko dlatego że on zmarł. Oczywiście pisanie głupich i niestosownych rzeczy nie jest na miejscu, ale myślę że każdy to wie. Także kłótnie z tego powodu też są nie na miejscu i są głupie.
Ja osobiście nie przepadałem za naszym prezydentem oraz nie przepadam za jego bratem i szczególnie nie przeżywam tej tragedii, jednak zachowuję powagę w tym co mówię, piszę a także w tych tragicznych dniach. Bądźmy poważni dla każdego człowieka, uszanujmy go i uszanujmy jego zdanie.
- Staszewski
- Infrzak
- Kontakt:
<object width="580" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ILkuL3phvaw&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ILkuL3phvaw&hl ... 9&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="580" height="360"></embed></object>
O tempora! O mores!