Witam ;)
Witam ;)
Serdecznie i bardzo cieplutko witam wszystkich. :rolleyes:
Nie wiem jak Wy, ale ja sie boje duchow i spraw niewyjasnionych.
Re: Witam ;)
Witaj Maju
Już mieliśmy okazję się poznać na naszym czacie i muszę powiedzieć, że zrobiłaś na mnie wrażenie jako osoba niezwykle pogodna i otwarta. Liczę na ciekawe rozmowy z Twoim udziałem. A duchów z nami nie masz czego się bać 

Ostatnio zmieniony pn maja 03, 2010 5:09 pm przez Rysiek23, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest się jest czego bać jak się nie uważa.
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
Maju- witam również i potwierdzam, nasze duchy są bardzo sympatyczne, nie ma się ich co bac
. Bardzo chętnie porozmawiam z Tobą na tym forum.

-
- Homo Infranius Plus
- Kontakt:
Witaj, napisałaś :
Ja twierdzę, że należy obawiać się niektórych żywych osób, a nie duchów... Pozdrawiam.
Ja twierdzę, że należy obawiać się niektórych żywych osób, a nie duchów... Pozdrawiam.
Dobry. Ja popieram soudaka, żywi więcej potrafią zrobić złego
A najlepsza rada na strach ? bój się tego co cię przestraszyło a nie tego czego się obawiasz, oczywiście jeśli cię duch nie przestraszył 

Witam. Martwych nie musisz się bać, oni gniją w ziemi. Żywi najczęściej krzywdzą dla jakiejś korzyści, czasem tylko po to by podbudować swoją samoocenę, a czasem dla kasy.
Jak to już Soudak i Adax napisali to żywi są groźniejsi.
Ja chyba zaliczam się do tych milszych ludzi

Doświadczenie to coś, co zdobywasz tuż po chwili w której go potrzebowałeś.
Na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści,
a na sznurze obok gaci będą wisieć eurokraci.
banofilia- zboczenie występujące u modów i adminów, objawiające się odczuwaniem rozkoszy podczas wyrzucania użytkowników.
W normalnych czasach ze złem walczyło by dobro, ale my żyjemy w takich gdzie zło musi zostać zwalczone przez większe zło.
Dyktatury dzielą się na dobre i złe. Demokracja jest zawsze głupia.
Na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści,
a na sznurze obok gaci będą wisieć eurokraci.
banofilia- zboczenie występujące u modów i adminów, objawiające się odczuwaniem rozkoszy podczas wyrzucania użytkowników.
W normalnych czasach ze złem walczyło by dobro, ale my żyjemy w takich gdzie zło musi zostać zwalczone przez większe zło.
Dyktatury dzielą się na dobre i złe. Demokracja jest zawsze głupia.
Witaj 
Jeśli będziesz uważać - nie powinnaś się bać

Jeśli będziesz uważać - nie powinnaś się bać

[ external image ]
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes
**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes

**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
[quote name='Darth_Luk' post='69118' date='04 maj 2010 - 00:00']Witam. Martwych nie musisz się bać, oni gniją w ziemi. Żywi najczęściej krzywdzą dla jakiejś korzyści, czasem tylko po to by podbudować swoją samoocenę, a czasem dla kasy.
[/quote]
Czasami zabijają dla zabawy.

Czasami zabijają dla zabawy.

That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.