INFRA w TVN Warszawa
- Staszewski
- Infrzak
- Kontakt:
- Manfredo90
- Infrańczyk
- Kontakt:
Re: INFRA w TVN Warszawa
Azor...chodzi Ci o "Nowiny" ?
Ostatnio zmieniony czw maja 06, 2010 8:36 pm przez Manfredo90, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Homo Infranius Plus
- Kontakt:
Orsonie, nie ma co płakać nad już rozlanym mlekiem. Zostałeś ekspertem od Niezidentyfikowanych Obiektów Latających, to niech tak zostanie. Widać tak musiało być... 

Ostatnio zmieniony czw maja 06, 2010 8:41 pm przez soudak040771, łącznie zmieniany 1 raz.
- Staszewski
- Infrzak
- Kontakt:
Ze mnie na pewno zrobią eksperta od hamburgerów! Chyba też muszę zadzwonić do tej pani :>
O tempora! O mores!
-
- Homo Infranius Plus
- Kontakt:
Orson napisał :
Patrz mój post wyżej... tak już jest, że wszelkie sprostowania po czasie, nie przynoszą zamierzonego efektu... Będzie się pamiętało, że wystąpiłeś w roli opowiadającego eksperta, ba współzałożyciela portalu o wszystkich tych niewyjaśnionych zjawiskach
Rozmawiałem przed chwilą z panią dziennikarką, która wytłumaczyło co i jak, a nie inaczej i obiecała, że w kolejnym odcinku nie wytną mojego ustosunkowania się do całości rzeczy, jak i potraktują z odpowiednim dystansem sprawę z lasem.
No zobaczymy, co z tego wyjdzie.
Patrz mój post wyżej... tak już jest, że wszelkie sprostowania po czasie, nie przynoszą zamierzonego efektu... Będzie się pamiętało, że wystąpiłeś w roli opowiadającego eksperta, ba współzałożyciela portalu o wszystkich tych niewyjaśnionych zjawiskach

[quote name='Manfredo90' post='69278' date='07 maj 2010 - 00:36']Azor...chodzi Ci o "Nowiny" ?[/quote]
Nie Super Nowości ale to było bodaj w 2003 roku i zaproponowała mi wywiad moja koleżanka ale napisała o kilka rzeczy za dużo
[quote name='Orson' post='69284' date='07 maj 2010 - 01:01']Rozmawiałem przed chwilą z panią dziennikarką, która wytłumaczyło co i jak, a nie inaczej i obiecała, że w kolejnym odcinku nie wytną mojego ustosunkowania się do całości rzeczy, jak i potraktują z odpowiednim dystansem sprawę z lasem.
No zobaczymy, co z tego wyjdzie.[/quote]
Orson to już po fakcie, zatem teraz od Ciebie będziemy zdobywać ''wiedzę na temat UFO''.
a sceptyka zapewne na tym forum jeszcze znajdziemy choćby Mariusza.
Nie Super Nowości ale to było bodaj w 2003 roku i zaproponowała mi wywiad moja koleżanka ale napisała o kilka rzeczy za dużo

[quote name='Orson' post='69284' date='07 maj 2010 - 01:01']Rozmawiałem przed chwilą z panią dziennikarką, która wytłumaczyło co i jak, a nie inaczej i obiecała, że w kolejnym odcinku nie wytną mojego ustosunkowania się do całości rzeczy, jak i potraktują z odpowiednim dystansem sprawę z lasem.
No zobaczymy, co z tego wyjdzie.[/quote]
Orson to już po fakcie, zatem teraz od Ciebie będziemy zdobywać ''wiedzę na temat UFO''.

- Staszewski
- Infrzak
- Kontakt:
O MATKO Adrian ma racje, ja rzeczywiście podpisałem cyrograf! i to na jego plecach o ja przeklęty
tak się kończy nie czytanie umów i nie znajomość prawa 
Pozdrawiam was ja,
smutny Wujek

Pozdrawiam was ja,
smutny Wujek

Ostatnio zmieniony czw maja 06, 2010 9:24 pm przez Staszewski, łącznie zmieniany 1 raz.
O tempora! O mores!