Gubernator Kałmucji porwany przez kosmitów
ABC NEWS
Obcy przylecieli po Kirsana Iljumżynowa 18 września 1997 roku, kiedy przebywał w swym moskiewskim apartamencie, a następnie porwali go na pokład swego statku kosmicznego, gdzie rozmawiali z nim telepatycznie.
Iljumżynow przyznał się do tego w czasie rozmowy z popularnym rosyjskim prezenterem w ubiegłym tygodniu.
Mimo to nie jest to zwyczajna opowieść o UFO, jakich na świecie tysiące. Iljumżynow jest bowiem gubernatorem Kałmucji i prezydentem Światowej Federacji Szachów, który ubiega się o ponowną kadencję.
A mówią, że szachiści są nudni. Iljumżynow mówi, że pewnej nocy usłyszał, jak ktoś woła go przez uchylone drzwi. Jak się okazało, byli to kosmici w żółtych kombinezonach znajdujący się w półprzezroczystych rurach. Mówili mu, że zbierają próbki.
Rosyjscy parlamentarzyści chcą teraz, aby gubernator został przesłuchany, bowiem istnieje obawa, że wyjawił obcym "tajne informacje" - podało Echo Moskwy.
Ponadto przesłuchania miałby dokonać nikt inny jak... rosyjski prezydent.
Przedstawiciel Dumy, Andriej Lebiediew wysłał w tej sprawie specjalny list do prezydenta. Chce on dowiedzieć się nieco więcej na temat tego, co stało się w 1997 roku.
Lebiediewa szczególnie interesuje to, co Iljumżynow mógł powiedzieć rzekomym obcym na temat swej pracy i czy jego oświadczenie w żaden sposób nie wpływa na możliwość wykonywania przezeń jego obowiązków.
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/cQhV9Mkn3X0&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/cQhV9Mkn3X0&hl=pl_PL&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Według rewelacji gubernatora, obcy nie ujawniają się ludziom, ponieważ nie jesteśmy na to jeszcze gotowi.
- Wierzę, że ich widziałem i z nimi rozmawiałem - dodaje. Nie uwierzyłbym w to, gdyby nie trzej inni świadkowie, mój kierowca, minister i asystent.
Mieli oni w tym czasie przebywać w mieszkaniu z Iljumżynowem.
Ostatnio zmieniony pt maja 07, 2010 4:33 am przez Newsman, łącznie zmieniany 1 raz.
Odwiedź witrynę Nieznanego Świata (nieznanyswiat.pl) oraz Księgarni NŚ (nieznany.pl)
- Katarzyna_1
- Homo Infranius Alfa
- Kontakt:
Re: Gubernator Kałmucji mówi: "Byłem porwany przez kosmitów!"
Fajnie. Dzięki "wzięciu" gubernatora dowiedziałam się oto, że istnieje jakaś Kałmucja. Wcześniej myślałam, że kałmuk to jakieś przekleństwo słysząc np. na podwórku wyzwiska typu: ty kałmuku jeden.... mordo kałmucka itd :lol: .
Myślę, że tę kosmiczną wycieczkę zafundowali gubernatorowi chłopcy federalni, a teraz po jego publicznym oświadczeniu rżą ze śmiechu...

Myślę, że tę kosmiczną wycieczkę zafundowali gubernatorowi chłopcy federalni, a teraz po jego publicznym oświadczeniu rżą ze śmiechu...

"Balbus melius balbi verba cognoscit"
Gubernator Kałmucji słynie z ekscentryzmu no i z tego, że jest milionerem stawiającym miasteczka dla szachistów. Bardzo fajna postać. Jego wyznanie o spotkaniu z obcymi to chyba próba zwrócenia uwagi na siebie, ale kto wie może rzeczywiście uciął sobie z nimi pogawędkę, uwielbiam takie newsy 

Nie ma co, obcy z innych planet są teraz na topie i nie dziwota, że każdy chce być przez nich porwanym. Może i Palikota porwali bo ostatnio coś o nim cicho...