Projekt obserwacji UFO

Ufologia, badania, obcy, kontakt i inne kontrowersyjne tematy.
Awatar użytkownika
azor
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Projekt obserwacji UFO

Post autor: azor »

Dziś natknąłem sie na bardzo interesujący projekt dotyczący obserwowania nieba w dniu 26 czerwca 2010 roku w kilku krajach równocześnie. Może warto się podłączyć do nich szczególnie zwracam sie do INFRA. Sądzę że takie coś można bez problemu stworzyć u nas w Polsce - wystarczy kilka osób z róznych miast jakieś aparaty, lornetki i co najważniejsze chęci. Co Wy na to ?

http://www.necton.lv/news/218-operation-su...ation-1006.html
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Re: Projekt obserwacji UFO

Post autor: Rysiek23 »

No ja myślałem o tym od dawna abyśmy przyłączyli się do tej akcji tym bardziej, że obejmuje wiele krajów a Polski jakoś w tym brak. Jeżeli byłoby duże zainteresowanie forumowiczów to bardzo chętnie bym nas oficjalnie zgłosił.
Awatar użytkownika
azor
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Uważam że nawet jeśli brak zainteresowania ze strony forumowiczów wyniknie to ja podejmuje się tego projektu INFRA myślę ze również do tego nie trzeba nic więcej - jedynie chęci !!! Może warto dać jakiś komunikat w tej sprawie ?
Awatar użytkownika
Arek 1973
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Arek 1973 »

Jestem ZA jak najbardziej, niech mi tylko ktoś w zrozumiałym języku powie jak to dokładnie wygląda
Ostatnio zmieniony pt cze 18, 2010 10:35 pm przez Arek 1973, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"

<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
Awatar użytkownika
azor
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Szkoda że nikt tym projektem sie nie zainteresował wałkuje sie bzdurne teorie o Emilcinie a tu jest konkretne pole do popisu
ODPOWIEDZ

Wróć do „UFOLOGIA I INNE ZAGADNIENIA”