Ziemska Pandora płk. Fulhama
Re: Ziemska Pandora płk. Fulhama
od czego nas chce uwolnić?
Kosmity, to bardzo inteligentne istoty wiedzą co robią. :angry
Kosmity, to bardzo inteligentne istoty wiedzą co robią. :angry
Sandra no od tych inteligentnych kosmitów, którzy zostali zesłani jako kara dla ludzi i kusi taka blondynka ze swoją puszką nieszczęśc..
Jaka kara?
Skoro chcą ratować ziemię, przed zanieczyszczeniem środowiska.
Zawsze zostaje jeszcze nadzieja, na coś lepszego.
Skoro chcą ratować ziemię, przed zanieczyszczeniem środowiska.
Zawsze zostaje jeszcze nadzieja, na coś lepszego.

Sandra op..
.. "Ten kto będzie chciał ratowac życie straci je, a ten kto straci ten je zachowa"..Mnie utkwiło kiedyś to zdanie tez z channelingów:"jesteśmy wami z przyszłości" i z tego wynika, że jakoś nie wyginęli dawno, skoro nadal są, czy widza już, że zbłądzili i kogo tak naprawdę chcą ratowac?

Ostatnio zmieniony śr paź 20, 2010 2:33 pm przez danut, łącznie zmieniany 1 raz.
Co za bzdury. 
Choroba psychiczna? Fantazje? Parcie na szkło? Chęć zarobku? To ostatnie na pewno, reszta do wyboru. Oby się tylko nie pokłócił nt. plejadan z B. Meierem. Cóż to by było - pojedynek paranormalnych schizofreników.
Po co takie kwiatki, których miejsce jest na pewnym statku "podwodnym", są tutaj zamieszczane?

Choroba psychiczna? Fantazje? Parcie na szkło? Chęć zarobku? To ostatnie na pewno, reszta do wyboru. Oby się tylko nie pokłócił nt. plejadan z B. Meierem. Cóż to by było - pojedynek paranormalnych schizofreników.

Po co takie kwiatki, których miejsce jest na pewnym statku "podwodnym", są tutaj zamieszczane?
- Katarzyna_1
- Homo Infranius Alfa
- Kontakt:
hMO o co chodzi? zerwałeś sie ze smyczy? Masz pretensje do treści artykułu Chrisa Miekiny? Przecież nikt z dodtychczasowych piszących w tym temacie nie wierzy w plejadan czy innych stworków. Tak trudno to zauważyc? Napisz choc raz coś miłego, z tym łatwiej życ, a nie tylko strzelasz jak pistolet epitetami.
"Balbus melius balbi verba cognoscit"
[quote name='hm0' post='74956' date='20 październik 2010 - 16:38']Co za bzdury. 
Po co takie kwiatki, których miejsce jest na pewnym statku "podwodnym", są tutaj zamieszczane?[/quote]
Hm0 spodziewałem się takiej uwagi prędzej czy później z Twojej strony czy też kogoś podobnie podchodzącego do sprawy (czyli jak my)
Artykuł umieszczony został nieco przewrotnie, podobnie zresztą jak na blogu Chrisa - mam nadzieję on sam tutaj z tego się "wytłumaczy". Chodzi o to, że Chris poznał osobiście pana Fulhama, długo z nim rozmawiał i co niezwykle go zdziwiło, ten pan wydaje się być bardzo rozsądną osobą i elokwentną. Co oczywiście nie zmienia faktu, że rzeczy o których opowiada wydają się absurdalne.
Ale co jest najciekawsze i co jest powodem umieszczenia tych "rewelacji" tutaj to to, iż pan Fulham jest kolejną z długiego szeregu osób zajmujących się szeroko rozumianą ufologią, która w pewnym sensie całkiem "odjeżdża", "zaczyna pisać bzdury" etc. Czy to wszystkich obecnych tu czeka i dlaczego tak się dzieje?
P.S. Co ważne, Forum jest o tyle pojemnym medium, że "sadzić takie kwiatki" możemy bez obawy o oskarżenie o utratę zmysłów lub dążenie do głoszenia głębinowych podwodniackich mądrości. To tylko temat do dyskusji lub nie. To zależy od użytkowników.

Po co takie kwiatki, których miejsce jest na pewnym statku "podwodnym", są tutaj zamieszczane?[/quote]
Hm0 spodziewałem się takiej uwagi prędzej czy później z Twojej strony czy też kogoś podobnie podchodzącego do sprawy (czyli jak my)

Ale co jest najciekawsze i co jest powodem umieszczenia tych "rewelacji" tutaj to to, iż pan Fulham jest kolejną z długiego szeregu osób zajmujących się szeroko rozumianą ufologią, która w pewnym sensie całkiem "odjeżdża", "zaczyna pisać bzdury" etc. Czy to wszystkich obecnych tu czeka i dlaczego tak się dzieje?

P.S. Co ważne, Forum jest o tyle pojemnym medium, że "sadzić takie kwiatki" możemy bez obawy o oskarżenie o utratę zmysłów lub dążenie do głoszenia głębinowych podwodniackich mądrości. To tylko temat do dyskusji lub nie. To zależy od użytkowników.
Ostatnio zmieniony śr paź 20, 2010 3:17 pm przez Rysiek23, łącznie zmieniany 1 raz.
- Katarzyna_1
- Homo Infranius Alfa
- Kontakt:
No własnie, zauważyłam to i napisałam na samym początku przed 2 godzinami cyt. "Artykuł ciekawy nawet dla mnie, ale chyba z uwagi na zjawiska z 13 października. No ciekawe co z tego wyniknie. Oby tylko tego rodzaju informacje nie pomieszały ludziom w głowach. " Tak więc, hMO jeśli masz zamiar kogoś obrazic to dokładniej wczytuj się w posty. A Ty, gdy zobaczysz mnie lub Danut na forum , to od razu zakładasz, że piszemy bzdury, bo jesteś bardzo podejrzliwy i pewnie pazerny na pieniądze.
"Balbus melius balbi verba cognoscit"
danut, jeśli kosmity są nami w przyszłości, tzn. że wykonali plan i uratowali Ziemię i mieszkańców, czyli siebie. :rolleyes:
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
Faktycznie człowiek chory psychicznie nie dowie się sam od siebie, że jest chory.To było wyjście pierwsze teraz kolejne czyli, łatwa kasa lub celowa dezinformacja w co bardzo wątpię.Napiszę tak spotkałem już kilka takich osób i wiem , że człowiek chory psychicznie nie musi wcale być kompletnie szurnięty , chociaż są słynne wyjątki....
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-d9uzfoMN_c?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-d9uzfoMN_c?fs=1&hl=pl_PL" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-d9uzfoMN_c?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-d9uzfoMN_c?fs=1&hl=pl_PL" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Ostatnio zmieniony śr paź 20, 2010 6:05 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.