Ziemska Pandora płk. Fulhama
Re: Ziemska Pandora płk. Fulhama
Tak Pantanal, ale zauwaz jak to się pieknie wszystko składa w całośc,,:), ja to nie rozumiem po co az tyle tematów skoro i tak wszystkie mozna pod siebie dopisac..Zauważ autor otrzymuje informacje przez channeling, czyli wszystko opiera sie i tak o informacje, które ludzie próbują rozpatrzyc skąd i od kogo pochodzą.
Z jednej strony, gdyby te opowieści były bardziej realniejsze do zrealizowania, to więcej osób mogło by je przyjąć z większym zaufaniem, ale np. jak w głównym temacie czytam 
by kilka linijek przeczytaćWiększość Plejadian nie posiada emocji lub posiada je w stopniu ograniczonym. Przez to nie rozumieja nas kompletnie
to lekki uśmieszek pojawia się na twarzy. Rację ma ten pan pisząc o zanieczyszczeniu powietrza. Czy kłamie ? Czy to wymyślił ?, nie wiem, ale jeśli tak się przedstawiają ci obcy, to ja już wolę nie myśleć, a raczej myśleć, jakie są inne rasy ...Podono mieszkańcy obcych planet dawno podłączyli się do ziemskiego obiegu informacji i z zapałem oglądają ziemskie widowiska sportowe. Największą popularnością miały się cieszyć ostatnie zimowe igrzyska olimpijskie w Vancouver.

Ostatnio zmieniony czw paź 21, 2010 10:06 am przez ADAX, łącznie zmieniany 1 raz.
Adax- no tak się przedstawiaja te rasy, zaraz to wyłapałam w tekście..
, dlatego przeszłam jak zwykle do przeciwagi w slowach Jezusa, zwracajcie uwage na szczegóły.

Pan Stanley A. Fulham zmarł 19 grudnia 2010 roku w wieku 87 lat.