VIP WITA
VIP WITA
Witam!
Nazywam się Jacek mam 29 lat, jeśli chodzi o tematykę forum interesuję się głównie kryptozoologia i UFO choć bez przesadyzmu.
Pozdrawiam wszystkich inteligentnych i rozwijających się forumowiczów, nie pozdrawiam natomiast wszelkiej ezoterycznej hołoty/prolstwa/buractwa jak i biedoty zarówno intelektualnej jak i materialnej.
Nazywam się Jacek mam 29 lat, jeśli chodzi o tematykę forum interesuję się głównie kryptozoologia i UFO choć bez przesadyzmu.
Pozdrawiam wszystkich inteligentnych i rozwijających się forumowiczów, nie pozdrawiam natomiast wszelkiej ezoterycznej hołoty/prolstwa/buractwa jak i biedoty zarówno intelektualnej jak i materialnej.
Re: VIP WITA
[quote name='VIP' post='75887' date='09 listopad 2010 - 22:12']Witam!
Pozdrawiam wszystkich inteligentnych i rozwijających się forumowiczów, nie pozdrawiam natomiast wszelkiej ezoterycznej hołoty/prolstwa/buractwa jak i biedoty zarówno intelektualnej jak i materialnej.[/quote]
Witam serdecznie VIP, mam nadzieję, że na tym forum znajdziesz tylko tych pierwszych aczkolwiek termin "rozwijający się" brzmi podejrzanie
Pozdrawiam wszystkich inteligentnych i rozwijających się forumowiczów, nie pozdrawiam natomiast wszelkiej ezoterycznej hołoty/prolstwa/buractwa jak i biedoty zarówno intelektualnej jak i materialnej.[/quote]
Witam serdecznie VIP, mam nadzieję, że na tym forum znajdziesz tylko tych pierwszych aczkolwiek termin "rozwijający się" brzmi podejrzanie

mam nadzieje ze rozumiecie biedacy ze jestem jeno prowokatorem he ?
- Katarzyna_1
- Homo Infranius Alfa
- Kontakt:
mam nadzieje ze rozumiecie biedacy ze jestem jeno prowokatorem he ?
Nie, że jestes wiesniakiem ?

Witam
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
-
- Infrańczyk
- Kontakt:
Witam,witam,cześć
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
Powitać w naszych skromnych progach gdzie snopkiem zamyka się drzwi..
Ostatnio zmieniony śr lis 10, 2010 3:28 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.