Zjawa na cmentarzu?

Listy forumowiczów i czytelników. Podziel się swoim niezwykłym przeżyciem!
Awatar użytkownika
Arek 1973
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Re: Zjawa na cmentarzu?

Post autor: Arek 1973 »

Chętnie bym także zobaczył zdjęcia tych grobów za dnia, albo po ciemku ale bez ducha
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"

<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
Awatar użytkownika
Scoobany
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Post autor: Scoobany »

Najbardziej podejrzane jest to, że ta niby postać znajduje się dokładnie na środku zdjęcia... Przeważnie przypadkowo uchwycone rzeczy nie znajdują się w samym centrum. Jak dla mnie to zdjęcie to lipa.
Ostatnio zmieniony pn gru 20, 2010 3:17 pm przez Scoobany, łącznie zmieniany 1 raz.
szymcio69
Początkujący
Kontakt:

Post autor: szymcio69 »

jak na samym srodku ? zwroc uwage na zdjecie pierwsze jest powiekszone a to drugie to jest maksymalnie powiekszony i wykaadrowane wiec postac nie znajduje sie w centrum ,

[quote name='hoobertoos' post='77946' date='19 grudzień 2010 - 23:20']Możesz sprezyzować ? ;)

Ja mogę powiedzieć, że do takich zdjęć nie odnosiłbym się sceptycznie jakieś 15-20 lat temu, ale teraz w dobie fotoszopa dla amatora takiego jak ja jest to 5 minut klikania :) Wyciąć osóbkę, wkleić na cmentarz, ustawić przezroczystość na 50% i mamy Ducha.[/quote]

A to z miła Chęcią zobacze jak wyglada w pięć minut taka twoja praca :)
Awatar użytkownika
Scoobany
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Post autor: Scoobany »

[quote name='szymcio69' post='77988' date='20 grudzień 2010 - 21:42']jak na samym srodku ? zwroc uwage na zdjecie pierwsze jest powiekszone a to drugie to jest maksymalnie powiekszony i wykaadrowane wiec postac nie znajduje sie w centrum ,

A to z miła Chęcią zobacze jak wyglada w pięć minut taka twoja praca :)[/quote]

No tak nie zwróciłem na to uwagi a mojej pracy nie pokażę bo nie robię nic wspólnego z grafiką, jednak jestem pewien, że osobie która w tym już siedzi nie zajęłoby to więcej niż kilka minut. Tak czy siak nie uważam, żeby było to prawdziwe.
BloodyGirl
Początkujący
Kontakt:

Post autor: BloodyGirl »

Nie wiem dlaczego ale wydaje mi sie ze tam jest jakas mała dziewczynka ...

Może warto było by iść tam w dzień i zobaczyć jaka osoba leży na miejscu tego nagrobka...

Jeżeli okaże sie to kobieta to mamy odpowiedź na coponiektóre pytania ...

Mi osobiście wydaje sie ze jeżeli to nie jest obróbka dobrego programu to może to cos pilnuje grobu przy którym stoi ...
szymcio69
Początkujący
Kontakt:

Post autor: szymcio69 »

Tam w promieniu od tej postaci są groby z 89 roku . przy tym grobie leży kobieta i mężczyzna . będę miał czas to pójdę i zrobi te zdjęcia . ale na razie brak czasu
aniaaa93
Początkujący
Kontakt:

Post autor: aniaaa93 »

Chciałabym się wtrącić w tą dyskusje , ale denerwuje mnie jak ktoś pisze , ze to zdjęcie jest przerobione, albo ,ze zwykła wklejka . Byłam przy robieniu tego zdjęcia i mogę potwierdzić w 100%,ze tam nikogo nie było ! Odkryliśmy to dopiero jak oglądaliśmy zdjęcia i coś rzuciło nam się w oczy,kolega przybliżał to maksymalnie i taki efekt wyszedł ! Po co mamy sobie jaja z tego robić ? Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Arek 1973
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Arek 1973 »

A może najpierw zapytam:

Dlaczego te nagrobki były w ogóle fotografowane?, jaki cel był tego zdjącia, czyfotograf widział tam coś zanim pstrykał fotki?
Ostatnio zmieniony wt gru 28, 2010 12:15 am przez Arek 1973, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"

<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
ODPOWIEDZ

Wróć do „RELACJE I HISTORIE CZYTELNIKÓW”