Dlaczego giną zwierzęta?
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
Re: Dlaczego giną zwierzęta?
Znaleziono kolejne martwe ptaki. Tym razem w Szwecji
W Falkoeping, niewielkim szwedzkim mieście na zachodzie kraju, znaleziono niemal sto martwych kawek. Na razie nie wiadomo co spowodowało śmierć tych ptaków. Kilkaset martwych ptaków znaleziono w Sylwestra w stanie Arkansas w USA, a kilka dni później w Luizjanie.
Policja zamknęła rejon, w którym je znaleziono. Wezwano na pomoc specjalistów. Nie mogli ustalić przyczyn tego zjawiska.
Jak powiedział Erik Uhlhorn z Państwowego Zakładu Weterynarii, może być to choroba lub zatrucie, ale nie wykluczył innych przyczyn. Weterynarze twierdzą, że wyjaśnienie wydarzenia w Falkoeping może zabrać dłuższy czas.
Podobnie tajemnicze zjawisko zaobserwowano ostatnio w USA. W sylwestra w miejscowości Beebe w stanie Arkansas niespodziewanie spadło na ziemię od 3 do 5 tysięcy czarnych ptaków. Ornitolodzy przebadali kilkadziesiąt z nich, ale nie stwierdzili u nich żadnej choroby. Nie wykluczone, że zwierzęta te czegoś się wystraszyły, na przykład sztucznych ogni.
Dziś media doniosły o znalezieniu kilkuset martwych ptaków na autostradzie w Luizjanie. Ptaki są badane przez weterynarzy, nie wiadomo jeszcze jakie są przyczyny śmierci.
Źródło:GAZETA.pl
Ps. Teoretyk ciekawie piszesz nie powiem podoba mi się twoja teoria i witam na forum.
W Falkoeping, niewielkim szwedzkim mieście na zachodzie kraju, znaleziono niemal sto martwych kawek. Na razie nie wiadomo co spowodowało śmierć tych ptaków. Kilkaset martwych ptaków znaleziono w Sylwestra w stanie Arkansas w USA, a kilka dni później w Luizjanie.
Policja zamknęła rejon, w którym je znaleziono. Wezwano na pomoc specjalistów. Nie mogli ustalić przyczyn tego zjawiska.
Jak powiedział Erik Uhlhorn z Państwowego Zakładu Weterynarii, może być to choroba lub zatrucie, ale nie wykluczył innych przyczyn. Weterynarze twierdzą, że wyjaśnienie wydarzenia w Falkoeping może zabrać dłuższy czas.
Podobnie tajemnicze zjawisko zaobserwowano ostatnio w USA. W sylwestra w miejscowości Beebe w stanie Arkansas niespodziewanie spadło na ziemię od 3 do 5 tysięcy czarnych ptaków. Ornitolodzy przebadali kilkadziesiąt z nich, ale nie stwierdzili u nich żadnej choroby. Nie wykluczone, że zwierzęta te czegoś się wystraszyły, na przykład sztucznych ogni.
Dziś media doniosły o znalezieniu kilkuset martwych ptaków na autostradzie w Luizjanie. Ptaki są badane przez weterynarzy, nie wiadomo jeszcze jakie są przyczyny śmierci.
Źródło:GAZETA.pl
Ps. Teoretyk ciekawie piszesz nie powiem podoba mi się twoja teoria i witam na forum.
Ostatnio zmieniony śr sty 05, 2011 3:06 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/w8GfTTOUJMQ?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/w8GfTTOUJMQ?fs ... 2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
Mam na ten temat pewną teorie
Teoria nawet ciekawa, lecz nie tylko ptaki i ryby korzystają z "Ziemskiego" nawigatora, tak więc.
Dzisiaj doszły jeszcze informacje bodajże ze Szwecji ? podobny przypadek jak w USA. Hmm dziwna sprawa, może test nowej broni lub środków chemicznych ?
A może ktoś urządził sobie wielkie polowanie z wiatrówki...

- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
[ external image ]
Teraz martwe ptaki znaleziono przy autostradzie w okolicy miasta Baton Rouge. Jak zapewniają służby weterynaryjne oba przypadki, które odkryto zaledwie w kilka dni po sobie, to niemal na pewno zbieg okoliczności. "Na razie nie znalazłem nic, co mogłoby je łączyć" - uważa weterynarz z Luizjany Jim LaCour.
Źródło:WP
Teraz martwe ptaki znaleziono przy autostradzie w okolicy miasta Baton Rouge. Jak zapewniają służby weterynaryjne oba przypadki, które odkryto zaledwie w kilka dni po sobie, to niemal na pewno zbieg okoliczności. "Na razie nie znalazłem nic, co mogłoby je łączyć" - uważa weterynarz z Luizjany Jim LaCour.
Źródło:WP
Ostatnio zmieniony śr sty 05, 2011 7:38 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
Adax masz racje nie tylko ptaki i ryby korzystają z pola magnetycznego ale zaś one są bardzo delikatne i podatne pod tym wzgledem. Nie sa przyzwyczajone do zmian dlatego giną póki co są to małe odhyły pola i działają na małe zwierzęta nie wiem czy słyszałeś o podobnym przypadku wśród owadów wygineły niedawno nagle trzmiele i to też w usa ale z czasem gdy zacznie sie ono zwiekszac to wedlug mnie kolejne będą zwierzęta większe typu krowy sarny jelenie bo podobno one tez ustawiają swoje stada wzdłuż lini północ - południe zresztą poczekamy zobaczymy 

- Manfredo90
- Infrańczyk
- Kontakt:
Przygotowujemy się do zmiany biegunów/ apokalipsy czy końca świata.....niech kazdy interpretuje to po swojemu.
Hmm media... media jak zwykle robią swoje nagłasniają, sieją panike bo od tego zawsze były ale teraz pomyśl czy któreś z państw gdyby wiedziało że wkrótce wydarzy sie coś złego to poinformowało by o tym? napewno nie a na informacje z mediów trzeba brać poprawke o tym raczej chyba każdy wie najlepiej sprawdzic to samemu tylko teraz nasuwa sie pytanie jak?
Wytłumacznie jakie lansują media a nawet ornitolodzy są nieco śmieszne z wiadomych względów. Osobiście tego nie łącze z UFO ale jednak z ziemskim magnetyzmem aż się dziwie dlaczego taka sugestia nie padła ze strony mediów to bardzo dobra teoria ponieważ wiadomym jest że ptaki, ryby i inne zwierzęta niejako wykorzystuję ziemskie pole magnetyczne, dlatego jeśli sie coś dzieje czego nie jesteśmy świadomi zwierzęta są takim sygnałem ostrzegawczym ale przed czym ?
Pantanal tak pamietam sprawę Bzowskiego i tego malucha który w coś ''nie widocznego'' uderzył takie przypadki były m.in w USA osobiście znam taki przypadek z 90 tych z Polski pisał też Ernst Meckelburg w ''Szok Czasu'' polecam.
Pantanal tak pamietam sprawę Bzowskiego i tego malucha który w coś ''nie widocznego'' uderzył takie przypadki były m.in w USA osobiście znam taki przypadek z 90 tych z Polski pisał też Ernst Meckelburg w ''Szok Czasu'' polecam.
Pantanal ja sam nie wiem co sie wydarzy a chałbym wiedziec tylko jestem w 100 % pewien ze cos stanie sie napewno te wszystkie zjawiska co sie teraz dzieja to nie jest normalne moze zabrzmie jak paranoik ale sprawdzilem chocby trzesienia Ziemi od 2000 w porownaniu z latami 90 wzrosly o 150 % wiem pewnie powiesz ze kiedys media nie byly tak rozwiniete i nie informowaly o tym tak media moze nie ale naukowcy byli od zawsze i ich wykresy sa nadal tylko teraz mamy do tego dostep. Ja nie mowie ze to co nas czeka to totalna zaglada poprostu cos sie wydarze a wielu ludzi moze stracic zycie. W moim miescie jest obserwatorium chce sie wybrac tam poszukac odpowiedzi pogadac z ludzmi i ze tak powiem poprowadzic wlasne sledztwo hehe
Dokladnie Azor widze że nadajemy na tych samych falach

Dokladnie Azor widze że nadajemy na tych samych falach

Ostatnio zmieniony czw sty 06, 2011 10:11 am przez potwor, łącznie zmieniany 1 raz.