[quote name='xedos' post='78439' date='28 grudzień 2010 - 20:49']Drogi Azorze, nie mam zamiaru komentować Twoich uszczypliwości, trwają zbyt długo, powiem tylko jedno..., kaca i to moralnego powinieneś mieć Ty, po lekturze tekstów pana Tomka i dalibóg, coraz częściej zastanawiam się nad tym, czy ten pan nie ma racji. Opanuj się i przestań grać zaszczutego, pomimo mojej sympatii do twojej historycznej pasji, w dziedzinie, którą promujesz tutaj, przynajmniej dla mnie, jesteś... jaskiniowcem.
Pozdrawiam[/quote]
Wiesz xedosie nigdy Tobie nie dorównam, a jak Ci bliżej do Pana Tomka to nikt tu na siłę Cię nie zatrzymuje a idiotycznych i infantylnych tekstów tego Pana wybacz nie czytuję i chyba nikt o zdrowych zmysłach tego nie przeczyta.
Więc nie musisz tego Pana tutaj ''reklamować'' bo jak zauważyłeś nie przejawia zainteresowania nikt jego wypowiedziami na tym forum.
Dziękuję ale jakoś nie zamierzam być xedosie ''Twoim sympatykiem'' historia to inna a ufologia jeszcze inna sprawa. Promowanie chyba coś sobie pomyliłeś ? Dlatego bez urazy ale ufologia to twój życiowy garb

żegnam i życzę powodzenia w tematach militarno/historycznych bezzz pardonu