Poznałam go dopiero kiedy umarł

Listy forumowiczów i czytelników. Podziel się swoim niezwykłym przeżyciem!
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Re: Poznałam go dopiero kiedy umarł

Post autor: danut »

Nie przekłada się tak, według mnie wcale, skora strącił to tak jak więzienie i władca, które tez do niego należy, ma na niego wgląd i pamięc..
soudak040771
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Post autor: soudak040771 »

Nie przekłada się tak, według mnie wcale, skora strącił to tak jak więzienie i władca, które tez do niego należy, ma na niego wgląd i pamięc..

Skoro strącił tak jak to piszesz do ,,więzienia'' to nie ma nad nim kontroli i nie panuje nad nim ?

Może danut nie odpowiadaj nieraz tak szybko na posty, a pomyśl ?
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Albo ty sie tak nie spiesz z osądami :).. Władca nie zamieszkuje w więzieniu- prawda?? co nie znaczy, ze nie ma nad nim kontroli i nie panuje nad nim, tylko zeby się dowiedziec o krzywdzie która tam zachodzi musisz połaczyc się z Bogiem a nie odłańczac od Niego, stąd siła i moc Miłości..
soudak040771
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Albo ty sie tak nie spiesz z osądami

Napiszę Ci coś, po czym jeżeli to zrozumiesz to już nigdy takich słów nie napiszesz....

Jesteś na wyższym poziomie rozwoju w tej chwili ode mnie biorąc wszystkie wymiary jednocześnie ...

Władca nie zamieszkuje w więzieniu- prawda?? co nie znaczy, ze nie ma nad nim kontroli i nie panuje nad nim, tylko zeby się dowiedziec o krzywdzie która tam zachodzi musisz połaczyc się z Bogiem a nie odłańczac od Niego, stąd siła i moc Miłości..

I z tym się zgadzam :)
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Dopiero co pisalismy, że nam nie wolno oceniac , poziomowac gdzie i kto miałby sie znajdowac...
soudak040771
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Dopiero co pisalismy, że nam nie wolno oceniac , poziomowac gdzie i kto miałby sie znajdowac..

Sama przecież napisałaś wielokrotnie, że spotykałaś siebie. Odwiedzałaś sama siebie. Robiłaś to z przyszłości. Jak myślisz po co ???

Wiara i ocenianie z tym nic nie mają wspólnego...
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

a o tym to piszemy gdzieindziej..nie twórzmy zamieszania w tematach..
soudak040771
Homo Infranius Plus
Kontakt:

a o tym to piszemy gdzieindziej..nie twórzmy zamieszania w tematach..

Jak zauważyłaś? tam już nie pisze...

Napiszę tak :

,,Nie odpowiedziałaś na pytanie skierowane do Ciebie konkretnie.. ????'' :D
Ostatnio zmieniony sob mar 05, 2011 6:03 pm przez soudak040771, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

A to tak.. to proszę bardzo napisane dzisiaj o 01, 19 i w paru postach wcześniej pytanie bez uzyskanej odpowiedzi..:"od Soudaka, tez pomimo tak długich rozmów nie dowiedziałam się- czego ja nie rozumiem, a on rozumie.."??? :rolleyes:
Ostatnio zmieniony sob mar 05, 2011 6:13 pm przez danut, łącznie zmieniany 1 raz.
soudak040771
Homo Infranius Plus
Kontakt:

A to tak.. to prosze bardzo napisane dzisiaj o 01, 19 i w paru postach wcześniej pytanie bez uzyskanej odpowiedzi..:"d Soudaka, tez pomimo tak długich rozmów nie dowiedziałam się- czego ja nie rozumiem, a on rozumie.."??? (I

Jesteś mistrzynią w zmienianiu tematu, gdy czegoś nie wiesz... a może się jednak mylę ?????

I odpowiesz mi na pytanie zadane w tej poniższej pisemnej konwersacji wcześniej ???? :

Sama przecież napisałaś wielokrotnie, że spotykałaś siebie. Odwiedzałaś sama siebie. Robiłaś to z przyszłości. Jak myślisz po co ???
Zablokowany

Wróć do „RELACJE I HISTORIE CZYTELNIKÓW”