Szukam pomocy!

Listy forumowiczów i czytelników. Podziel się swoim niezwykłym przeżyciem!
Aleks
Początkujący
Kontakt:

Szukam pomocy!

Post autor: Aleks »

Witam serdecznie!

Jestem Ola i mam 20 lat.

Od wielu lat interesuje się różnymi zjawiskami paranormalnymi, ezoteryką oraz szeroko pojętym "drugim dnem" rzeczywistości.

Ostatnio, po naprawdę długim goglowaniu wreszcie natrafiłam na forum prawdziwych wampirów. Zgodnie z tym czego się dowiedziałam "tu i tam" jest to ostatnie takie forum na internecie w języku polskim.

Nie jestem pewna czy to jest właściwe miejsce na taką prośbę i z góry przepraszam :( ale jestem już trochę zdesperowana.

Gwoli ścisłości pragnę nadmienić że poprzez "prawdziwe wampiry" nie mam na myśli Draculi ani jakiś mitycznych stworzeń ale tzw HLV (Human Living Vampires)- czyli wampiry energetyczne.

Chodzi mianowicie o społeczność Trydium. Próbowałam się skontaktować z kimkolwiek z nich ale nikt mi nie odpisuje!

Zrozumiałabym i zaakceptowałabym odmowę - ale tutaj po prostu czuje się zignorowana, a bardzo mi zależy by stać się częścią ich społeczności.

I tutaj moja prośba/pytanie:

Czy ktokolwiek z was jest z Trydium? ( trydium.wwt.pl/forum/index.php ) A może znacie kogoś kto ma kontakt? Bo widzę że forum jest aktywne i użytkownicy się logują ale nikt mi nie odpisuje.

Przepraszam raz jeszcze jeśli to nieodpowiednie miejsce na takie pytania ale po prostu już nie mam sił :( a tutaj jest tak duży ruch i tylu ludzi, może ktoś coś wie? bardzo proszę o jakiekolwiek informacje lub kontakt na PM!

Aleks

PS: Wiem że nie powinnam wrzucać od razu linków do zewnętrznych stron mając tylko jeden post za co bardzo przepraszam, zapewniam że nikt mi za to nie płaci w żaden materialny lub niematerialny sposób. Dziękuje za wyrozumiałość!
Awatar użytkownika
Darth_Luk
Infrzak
Kontakt:

Re: Szukam pomocy!

Post autor: Darth_Luk »

Na początku chciałem cie zaatakować kołkiem w serce, ale jeśli szukasz wampirów na Trydium to ci współczuje.

Z nich takie wampiry jak ze mnie łowca wampirów. Ba tam zbierają się ludzie chcący popisać "ale żem mroczny, dzisziaj piłem krew kozy" więc odradzam ci zagadywanie do tego koła gospodyń wiejskich. Może z czasem wyrośniesz z chęci bycia wampirem i zaczniesz żyć normalnie.

Pozdrawiam DL.
Doświadczenie to coś, co zdobywasz tuż po chwili w której go potrzebowałeś.
Na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści,
a na sznurze obok gaci będą wisieć eurokraci.

banofilia- zboczenie występujące u modów i adminów, objawiające się odczuwaniem rozkoszy podczas wyrzucania użytkowników.

W normalnych czasach ze złem walczyło by dobro, ale my żyjemy w takich gdzie zło musi zostać zwalczone przez większe zło.

Dyktatury dzielą się na dobre i złe. Demokracja jest zawsze głupia.
Awatar użytkownika
ADAX
Weteran Infranin
Kontakt:

Post autor: ADAX »

hmm może trzeba chwilę poczekać, z doświadczenia wiem, że niektórzy piszą posty i czekają na odpowiedź w tym samym dniu lub nazajutrz. Może mają swoje zasady, nowym nie odpisują lub coś w tym stylu, lub nie lubią spamu.
Aleks
Początkujący
Kontakt:

ale ja nie chce być wampirem O.o tylko szukam z nimi kontaktu
Awatar użytkownika
Ogrzyslaw
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: Ogrzyslaw »

To jeśli wolno się spytać na cóż tak potrzebujesz kontaktu z nimi? Może znajdzie się tutaj ktoś kto będzie substytutem.
"Współczesny świat znajduje się w stanie tak daleko posuniętego rozkładu, iż nie powinniśmy się obawiać, że się nie zawali."

[right]Nicolás Gómez Dávila[/right]
Aleks
Początkujący
Kontakt:

[quote name='Ogrzyslaw' post='82643' date='17 marzec 2011 - 15:11']To jeśli wolno się spytać na cóż tak potrzebujesz kontaktu z nimi? Może znajdzie się tutaj ktoś kto będzie substytutem.[/quote]

Dziękuje za ciepłe przyjęcie!

Co do społeczności Trydium to uważam się za tzw Black Swana(Czarnego Łabędzia) czyli osobę która czuję ogromną sympatię i zrozumienie dla ludzi o uszkodzonej czakrze splotu słonecznego, czyli PSI wampirów. Sama potrafię troszeczkę i jestem pewna że jest wielu wampirów którzy chcieliby bym była ich "Czarnym Łabędziem". to coś pomiędzy przyjaźnią, opieką i jakimś staromodnym rycerstwem. Miałam już jednego takiego "przyjaciela" ale niestety już nie żyje a ja czuję pustkę w sercu. Bardzo chciałabym pomagać i być partnerką do rozmów i przyjaźni bo doskonale pamiętam jak jest ciężko być PSI wampirem i być w tym samotnym.

Z kwestii Trydium chodzi pewnie bardziej o to że jest bardzo dużo bardzo młodych i zagubionych ludzi którzy po lekturze filmów i gier i książek błędnie zakładają że automatycznie są kimś takim jak oni. A wampir PSI z mitycznym wampirem ma wspólne jedynie dwa elementy 1. nazwę 2. fakt żerowania na innych istotach żywych w celu przetrwania. Z tego co słyszałam Trydium jest społecznością bardzo zamkniętą, niemal hermetyczną. Nie mniej jest to już ostatnie takie internetowe forum zrzeszające PSI wampiry. Kiedyś było ich więcej ale wszystkie fora albo zostały usunięte, zamknięte albo są po prostu nieaktywne/zapomniane.

Właśnie chodzi o to że jedynie nie przeszkolony wampir pobiera energię bezmyślnie. Mało tego, nienauczony jak ją filtrować i zagęszczać musi jej odbierać znacznie więcej gdyż "mało tego trafia do buzi".

Niekontrolowany, nieszkolony PSI wampir stanowi ogromne zagrożenie dla samego siebie i dla każdego innego organizmu żyjącego z którym się styka.

Ja choć nie jestem wampirem posiadam pewne umiejętności i wiedzę a co za tym idzie - i zrozumienie. Same Trydium jest samo w sobie dla mnie elementem gdyż wszystkie wampiry o jakich słyszałam lub z jakimi się zetknęłam to raczej samotnicy. Tzn nie że stronią od ludzi - wręcz przeciwnie! chodzi o to że stronią od innych wampirów. a tutaj nie dość że jest ich cała społeczność to w dodatku istnieje już 10 lat(!!!). to dowód na dojrzałość relacji i więzów jakie muszą łączyć członków ich społeczności. Oraz oczywiście doświadczenie i wiedzę.

Nigdy nie ma jednej odpowiedzi, jest tylko tak którą wymienia się jako pierwszą. Po za wymienionymi już przez mnie powodami, chce się uczyć, poznawać więcej ciekawych jednostek i wciąż mam ogromny apetyt wiedzy który wierze że oni mogli by mi pomóc choć po części zaspokoić.
Awatar użytkownika
ADAX
Weteran Infranin
Kontakt:

Post autor: ADAX »

P przeczytaniu powyższej treści, mam dla Ciebie radę: zastanów się zanim będzie za późno.

Z twojego opisu wynika, że to całe "Trydium" to jakaś grupa pewnego odzaju sekta, lub zlepek zagubionych osób nie wiedzących kim tak na prawdę są i co mają ze sobą zrobić. Dziwi mnie też to, że pomimo 20 lat dajesz się naciągać na takie pierdoły, rozumiem gdyby było to coś w stylu "odgrywania" roli wampira, tak jak np. rycerza, czy orka w celu dobrej zabawy, ale z tego co sama napisałaś wynika, że jest to na poważnie, i to jest najbardziej szokujące. "PSI wampiry" to kolejny durny pomysł moim zdaniem, no w końcu jak się nie chce pić krwi to sie "pije" energię, słyszałem i czytałem dużo o takich głupotach.

Lecz jak sama tego chcesz, to życzę powodzenia.
Jack. Bauer
Infrzak
Kontakt:

Post autor: Jack. Bauer »

Witam, swego czasu bywałem na Trydium, znam tam kilka osób, jak chcesz to pisz do mnie na gg, podam na privie.
[ external image ]

They must find it difficult... those who have taken authority as the truth, rather than truth as the authority.

- Gerald Massey

Moje imię po japońsku:

ジャツェック
Nazwa użytkownika
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Nazwa użytkownika »

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone:

Wszechświat oraz ludzka głupota.

Jednak nie mam pewności co do tej pierwszej.
"

Albert Einstein
ODPOWIEDZ

Wróć do „RELACJE I HISTORIE CZYTELNIKÓW”