[quote name='azor' post='81974' date='05 marzec 2011 - 12:03']Piotrze Cerber i największy pseudosceptyk polskiej ufologii upadł do rangi miernoty i niech nie powołuje się na KKK bo tylko przynosi wstyd temu niegdyś zacnemu klubowi o którym chyba tak na prawdę nie ma zielonego pojęcia. Piotrze Pan Fryckowski trzeba sobie to jasno powiedzieć a zapewne to teraz czyta spowodował więcej szkody niż pożytku w ufologii. Dlatego to co on tam wypisuje i będzie kompletnie mnie nie interesuje ponieważ dla mnie ta osoba nigdy nie liczyła i nie liczy się w tej słabej ale jednak polskiej ufologii. Szanuję ludzi ale buta, kłamstwo i arogancja przekreśla takie u mnie osoby.
Ten Pan krytykuje wszystkich i każdego ale co tak naprawdę zrobił dla ufologii ? NIC ! Ja wiem że próbuje usilnie naśladować Pana Leśniakiewicza owszem ''wzajemna adoracja'' im wychodzi ale nic poza tym. Dlatego powiedziałem koniec Piotrze dość.
Wiecie że w W-wie jest UFO Forum ? Janusz organizuje będziecie prezentować tam INFRA ? Chętnie bym przyjechał ale nic nie obiecuję wiecie dlaczego

Widzicie Nasze grono '' ufogrzybiarzy'' drwi cały czas z Janusza a tak na prawdę Janusz organizuje zjazdy, UFO Forum, prelekcje i ja sie nie zgadzam ze wszystkim co lansuje ale uważam że wniósł wiele do popularyzacji polskiej ufologii - coś robi działa a nie krytykuje z fotela.
Przemyślcie Waszym udziale w UFO Forum macie się czym pochwalić sporo obserwacji w katalogu jak coś będzie trzeba i ja pomogę

[/quote]