Cień, postać, złudzenie?

Listy forumowiczów i czytelników. Podziel się swoim niezwykłym przeżyciem!
Awatar użytkownika
Scoobany
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Cień, postać, złudzenie?

Post autor: Scoobany »

Była godzina około 23, kilka dni temu. Zgasiłem światło, położyłem się na łóżku na boku. Noc była wyjątkowo ciemna, było tak ciemno, że z otwartymi oczami nie było dosłownie nic widać, nawet wyglądając za okno. Leżałem tak kilka minut patrząc przed siebie mniej więcej w stronę routera położonego na komputerze jakieś 50 cm nad podłogą 3-4 metry od łóżka. Przy braku oświetlenia diody w routerze świecą naprawdę mocno i tak patrząc zobaczyłem jakby coś przed nimi przeszło. Jestem pewien, że router się nie rozłączył, bo wtedy zacząłby się od nowa łączyć z siecią i wtedy trzy ikonki z czterech zaczęłyby migać, jednak tak się nie stało, no po prostu jakby ktoś przeszedł przed tym routerem. Od razu wyostrzył mi się wzrok, leżałem może jeszcze ze 3-5 sekund po czym w mgnieniu oka wstałam i zapaliłem światło. Oczywiście niczego nie zauważyłem, jednak wystraszony byłem. Chwilę postałem i znów położyłem się spać. Nic już potem się nie wydarzyło.
Nazwa użytkownika
Początkujący
Kontakt:

Re: Cień, postać, złudzenie?

Post autor: Nazwa użytkownika »

To tylko jakiś duch.

Nie ma powodu robić z tego sensacji.
crunk_mp
Infrzak
Kontakt:

Post autor: crunk_mp »

Po prostu złudzenie moim zdaniem.

Przydarzyło Ci się wcześniej coś podobnego?

O zwierzęta domowe się nie pytam, bo pewnie byś o tym napisał.

Zmęczonemu człowiekowi może czasem się coś przywidzieć.
perunvit
Początkujący
Kontakt:

Post autor: perunvit »

"mniej więcej w stronę routera" moim zdaniem tłumaczy wiele. Postaraj się popatrzeć niekoniecznie wieczorem, nawet za dnia przed siebie i zauważysz, iż po niedługiej chwili pole widzenia zawęża się.

Tym bardziej dotyczy to niewielkich punktów światła, jaki dają diody routera, wyłączonego TV, czy nawet zegarka z wyświetlaczem cyfrowym.

Złudzenie optyczne, zupełnie naturalne.

Pozdrawiam!
ODPOWIEDZ

Wróć do „RELACJE I HISTORIE CZYTELNIKÓW”