Dino_24 napisał: "A dla ''laików'' jest to robienie budyniu z mózgu ."
Mała choć ważna rada dla laików - oczywiście wypowiadajcie się co o czymś sądzicie, jakie są wasze przemyślenia, zdobywajcie wiedzę i doświadczenie ale nie twórzcie osądów niczym nie popartych bo to jest po prostu brak szacunku. Ja gdy miałem małą wiedzę o tym zjawisku, o zdjęciach itd. nawet nie śmiałem tak beszczelnie pisać, tylko cicho, skromnie sugerowałem co to może być, co myślę. A tutaj czasami są takie niewyparzone gęby, że mnie kurw...ca bierze. Przypomina mi to PISowców którzy wszystkich nazywają zdrajcami tylko dlatego, że mają inny pogląd, inaczej widzą fakty. I tacy ludzie nie dadzą sobie wmówić ,że czarne jest czarne a białe jest białe

. (sorry że mieszam politykę ale dokładnie tak to wygląda). Tacy ludzie widząc czarnego kota będą to podważać bo przecież może być jednak biały. Jestem człowiekiem i chyba mogę śmiało nazwać siebie badaczem tego zjawiska (choć koncentruje się na zdjęciach i video) który jak mało kto poświęca temu badaniu setki godzin obserwacji nieba, robienia dziesiątek tysięcy zdjęć, na sam sprzęt wydałem grube tysiące złotych zbierając kasę latami po to aby rzetelnie, uczciwie jak tylko potrafię podchodzić do swoich obserwacji jak i to materiałów dowodowych w postaci zdjęć i video innych ludzi aby odkrywać prawdę. A to wszystko wskazuje, że mamy do czynienia z czymś niesamowitym, z obiektami pozaziemskimi albo pozawymiarowymi czy z poza czasu.