Jakiego browara preferujesz?
Jakiego browara preferujesz?
Ten temat męczy nas z Ryśkiem od dawna. Chodzi o preferencje browarnicze naszych użytkowników.
Czy według was istnieje piwo doskonałe lub polskie piwo, które można nazwać "dobrym"?
Jakie jest wasze ulubione, a jakie powinno się wycofać z rynku?
Możecie też głosować w naszej sondzie. Niestety, ma ona ograniczony charakter i posiada tylko 20 pozycji, gdzie umieściliśmy najpopularniejsze rynkowe pozycje...
Browarne recenzje także mile widziane.
Czy według was istnieje piwo doskonałe lub polskie piwo, które można nazwać "dobrym"?
Jakie jest wasze ulubione, a jakie powinno się wycofać z rynku?
Możecie też głosować w naszej sondzie. Niestety, ma ona ograniczony charakter i posiada tylko 20 pozycji, gdzie umieściliśmy najpopularniejsze rynkowe pozycje...
Browarne recenzje także mile widziane.
Ostatnio zmieniony sob lip 09, 2011 10:12 pm przez Newsman, łącznie zmieniany 1 raz.
Odwiedź witrynę Nieznanego Świata (nieznanyswiat.pl) oraz Księgarni NŚ (nieznany.pl)
Re: Jakiego browara preferujesz?
Kurde, ja to zaraz 4 różne zakreśliłem ale ze mnie..........
Strong i inne mocne nie lubię bo u nich smak piwa jest zabijanya reszta.......chętnie testuję

Strong i inne mocne nie lubię bo u nich smak piwa jest zabijanya reszta.......chętnie testuję

"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
Lech i tylko Lech. Oraz Nadnoteckie, piwko z Czarnkowa. Niepasteryzowane i pyszne. 

That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
żubra ,jakoś mi posmakował ,choc wole wino.
<a href="http://www.wmgu-olsztyn.prv.pl">wmgu-olsztyn.prv.pl</a>
-
- Full Active
- Kontakt:
Lech, Kasztelan i Tatra. Jeszcze brakuje tylko Harnasia
Żubry i Tyskie preferowało się na początku mojej przygody z piwem jakieś 6 lat temu. Bo później wszystko się zepsuło jak się Unia wrąbała. Ale mam tą przyjemność, że browar tyski leży zaraz niedaleko mnie 

Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
Tyskie to siki weroniki. Jedno z najgorszych piw jakie piłam, ale jak się ma kasę to i gówno się sprzeda z zyskiem, a ludzie będą się upierać, że jest naprawdę smaczne.
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
Nie znacie się
. Czołówka to Tyskie, Tatra mocne i Harnaś.

W tym temacie jestem lokalnym patriotą: Królewskie! Ale jestem otwarty na inne regionalne wpływy 

IRISH Jest bardzo dobre. Choć ogólnie preferuję wszystkie piwa niepasteryzowane 
To kiedy ustawiamy się na piwo ????

To kiedy ustawiamy się na piwo ????

Tak, Królewskie trzyma fason. Podobnie jak Bosman. Z kolei Tyskie i Warka, jak to latem bywa, mają wielkie wahania smakowe i niekiedy są po prostu niedobre.
Ale najgorsze piwa z polskiego rynku, poza oczywiście tworami Browaru Jabłonowo i różnymi sikaczami, to Śląskie Pils (najgorszy smak, jaki można sobie wyobrazić, wzmagany przez żelazną puszkę) oraz Łomża, posiadająca nieznośny "łodygowy" posmak. Także Żywiec nie oferuje nic poza nową butelką i kreowaniem się na browar "arcyksiążęcy". To dodatkowo pogłębia "absmak".
Ale najgorsze piwa z polskiego rynku, poza oczywiście tworami Browaru Jabłonowo i różnymi sikaczami, to Śląskie Pils (najgorszy smak, jaki można sobie wyobrazić, wzmagany przez żelazną puszkę) oraz Łomża, posiadająca nieznośny "łodygowy" posmak. Także Żywiec nie oferuje nic poza nową butelką i kreowaniem się na browar "arcyksiążęcy". To dodatkowo pogłębia "absmak".
Odwiedź witrynę Nieznanego Świata (nieznanyswiat.pl) oraz Księgarni NŚ (nieznany.pl)